Goedemorgen Bitcoin: Nederlandse PlanB Verwacht Deze Bizarre Bitcoin Prijs Na Halving

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Waarom Robert Kiyosaki Waarschuwt Voor Marktcrash en Bitcoin Promoot

Robert Kiyosaki, de auteur achter het invloedrijke boek “Rijke Pa, Arme Pa” uit 1997, heeft opnieuw zijn zorgen geuit over de aanstaande crash van de aandelen- en obligatiemarkten, en wat de gevolgen hiervan kunnen zijn op bitcoin. Zijn recente opmerkingen op sociale media laten zijn scepsis zien over de huidige staat van de economie en de financiële markten. Ook geeft hij aan dat een investering in bitcoin als betere investering ziet dan in aandelen.

Aantal Bitcoin Whales Schiet Omhoog: Dit Is Het Gevolg Voor Bitcoin Prijs

Hoewel bitcoin zich momenteel in een redelijk stabiele periode op de markt bevindt, is er een opvallende trend in de activiteit van bitcoin whales, zoals geïdentificeerd door het crypto analyseplatform Santiment. De gegevens onthullen grote trades van whales terwijl de prijs van bitcoin zich binnen de range van $41.000 tot $44.000 bewoog.

Nederlandse PlanB Verwacht Deze Bizarre Bitcoin Prijs Na Halving

PlanB, de bedenker van het Stock-2-Flow (S2F) model, heeft opnieuw zijn sterke steun voor bitcoin uitgesproken, dit keer met het halvings evenement in aantocht. Het S2F-model, dat een maatstaf is voor schaarste op basis van de hoeveelheid van een goed, zoals bitcoin, dat beschikbaar is ten opzichte van de productiesnelheid, is door PlanB gebruikt om aanzienlijke groei in de waarde van bitcoin te voorspellen. Wat is PlanB zijn kijk op het halvings evenement en hoe gaat dit de prijs van bitcoin beïnvloeden?

 


The post Goedemorgen Bitcoin: Nederlandse PlanB Verwacht Deze Bizarre Bitcoin Prijs Na Halving appeared first on Bitcoinmagazine.nl.