Goedemorgen Bitcoin: Nederlandse Analist Michaël van de Poppe Ziet Mogelijke Bitcoin Correctie van 40%

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcointbijt.

Grootste bitcoin whales kochten voor $13 miljard aan BTC in 2024

Nieuwe data leert ons dat de grootste bitcoin whales op dit moment enorm bullish zijn over de digitale munt. Volgens het on-chain analyseplatform Santiment haalden de whales met tussen de 1.000 en 10.000 bitcoin in hun wallets momenteel gigantische hoeveelheden bitcoin binnen.

Nederlandse Analist Michaël van de Poppe Ziet Mogelijke Bitcoin Correctie van 40%

De recente prijsstijging van bitcoin, waarbij de waarde de $50.000 overschreed en klom tot $53.000 voordat deze weer daalde, heeft velen in de markt verrast, waaronder Michaël van de Poppe. Van de Poppe, een bekende Nederlandse crypto analist en marktexpert, heeft op X verteld over een aanzienlijke correctie. Hij verwacht dat zo’n correctie wel tot 40% kan bedragen.

“Bitcoin schiet naar $100.000 in juni dit jaar”

De auteur van de bestseller ‘Rich Dad Poor Dad’, Robert Kiyosaki, gelooft dat bitcoin binnen enkele maanden de $100.000 zal bereiken. Hij geeft op sociale media aan dat hij meer vertrouwen heeft in harde activa zoals bitcoin, goud en zilver dan in de Federal Reserve.

Jason Pizzino: “Reken niet op een grote correctie voor altcoins”

Volgens de populaire analist Jason Pizzino hoeven we momenteel niet te rekenen op een correctie voor altcoins. De recente geschiedenis betekent volgens Pizzino dat een crash van altcoins niet heel waarschijnlijk is.

Hij kijkt hiervoor vooral naar de maandelijkse grafiek van TOTAL3, een index die de market cap van alle munten bijhoudt, minus bitcoin, ethereum en stablecoins.

 


The post Goedemorgen Bitcoin: Nederlandse Analist Michaël van de Poppe Ziet Mogelijke Bitcoin Correctie van 40% appeared first on Bitcoinmagazine.nl.