Goedemorgen Bitcoin: MicroStrategy, Goud en Ethereum ETF

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

MicroStrategy vs. Bitcoin ETFs: Beleggingsgenie Bill Miller IV Heeft Sterke Voorkeur

Tijdens zijn verschijning op CNBC’s “Closing Bell” op 12 januari 2024, besprak Bill Miller IV, Chief Investment Officer van Miller Value Partners, de impact van de nieuwe in de VS genoteerde spot Bitcoin ETF’s op de cryptomarkt. Ook is deze beroemde belegger van mening dat een investering in MicroStrategy, als ’s werelds grootste Bitcoin-eigenaar, mogelijk een betere investering is ten opzichte van de ETF’s.

Bitcoin en Goud Synchroon in 2023: Fidelity Onderzoekt de Explosieve Correlatie

In een recent rapport van vermogensbeheerder Fidelity werd onthuld dat er in 2023 een opmerkelijke toename is geweest in de correlatie tussen Bitcoin en goud. Deze ontwikkeling markeert een verschuiving van de eerdere trend van Bitcoin, waarbij er een omgekeerde relatie was met rentetarieven. Laten we eens kijken hoe deze correlatie eruit ziet, en wat de redenen zijn voor beide stijgingen.

SEC Voorzitter Gensler Spreekt Zich Uit Over Mogelijke Ethereum ETF

Gary Gensler, de voorzitter van de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC), heeft zich voorzichtig uitgelaten als het gaat om Ethereum. Tijdens een interview met CNBC sprak Gensler zich uit over de kans dat een spot Ethereum ETF goedkeuring van de SEC zal krijgen. Hoewel hij bevestigde dat Bitcoin ETF’s zijn goedgekeurd, benadrukte hij dat deze goedkeuring specifiek voor Bitcoin geldt, aangezien het beschouwd wordt als een commodity-token en geen security.


The post Goedemorgen Bitcoin: MicroStrategy, Goud en Ethereum ETF appeared first on Bitcoinmagazine.nl.