Goedemorgen Bitcoin: Meer dan 97% Bitcoin-Adressen In De Plus

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Meer dan 97% Bitcoin-Adressen Winstgevend

De waarde van bitcoin heeft onlangs een punt van winstgevendheid bereikt dat we sinds november 2021 niet meer hebben gezien. Meer dan 97% van de bitcoin adressen staan namelijk in de winst. Dit gebeurde toen de prijs van bitcoin een nieuwe lokale piek bereikte van ongeveer $64.000. Volgens een rapport van IntoTheBlock is dit het hoogste punt winstgevendheid voor bitcoin wallets sinds de prijs van bitcoin dicht bij zijn allerhoogste punt van rond de $69.000 kwam.

Februari sloot af met een indrukwekkende prijsstijging van $22.000 voor bitcoin, wat de één na grootste maandelijkse stijging ooit was voor bitcoin. Deze stijging is deels te danken aan de groeiende populariteit van bitcoin spot ETFs in de VS, die in januari zijn goedgekeurd.

Waarom Analisten Lichte Terugval van Ethereum Verwachten Voordat Het de $4000 Raakt

De cryptomarkt begon maart met meer schommelingen, vooral omdat de prijsstijging van bitcoin stopte rond de $64.000. Deze afkoeling heeft ook invloed op andere grote cryptomunten zoals ethereum, xrp, sol en bnb, die allemaal onder hun weerstandsniveaus bewegen. Ondanks deze verandering blijft er veel geld stromen naar spot bitcoin ETFs, wat een belangrijke reden was voor de recente prijsstijgingen.

Op 1 maart liet Lookonchain zien dat Grayscale (GBTC) zijn bitcoin bezit met 3.606 BTC ($223 miljoen) heeft verkleind, terwijl acht spot BTC ETFs samen 10.999 BTC ($680 miljoen) aan hun bezit hebben toegevoegd. Blackrock voegde alleen al 9.730 BTC ($601 miljoen) toe, wat aantoont dat er veel interesse van grote investeerders is in bitcoin.

Februari Ziet Explosieve Groei van Investeringen in Crypto Startups door Venture Capitalists

De interesse van investeringsfondsen in cryptostartups is de laatste tijd toegenomen, vooral in februari was er een flinke stijging in investeringen. Volgens gegevens van DefiLlama, kregen cryptostartups in februari maar liefst $485 miljoen aan investeringen. Dit is 5,3% meer dan in januari en het hoogste bedrag in het laatste kwartaal. Het grootste deel van dit geld, $387 miljoen, ging naar startups die werken aan de basisinfrastructuur van crypto. De grootste investering was $100 miljoen van a16z in EigenLayer tijdens een privé financieringsronde.

DOGE, BONK & PEPE Pumpen, Beste Crypto Meme Voor Maart?

De goede prestaties van verschillende cryptomunten hebben gezorgd voor veel enthousiasme voor de aankomende maand. Normaal gesproken volgen na een Bitcoin rally verschillende grote altcoins. Nu Dogecoin, Bonk en Pepe pumpen lijkt ook deze cyclus geen uitzondering op de regel te gaan worden.

Veel investeerders die op zoek zijn naar een buitenkansje kijken echter alweer verder – enkele kleine meme coins lijken weleens de smaakmakers voor de komende periode te kunnen worden. Hoe zit het precies met de crypto meme groei, en wat is de beste crypto om nu in te investeren?


The post Goedemorgen Bitcoin: Meer dan 97% Bitcoin-Adressen In De Plus appeared first on Bitcoinmagazine.nl.