Goedemorgen Bitcoin: mailen met Satoshi

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Binance moet $4,3 miljard betalen, ex-CEO moet paspoorten inleveren van aanklager

Binance heeft een schikking van $4,3 miljard bereikt met de Amerikaanse autoriteiten. Dit komt na beschuldigingen van het niet naleven van antiwitwaswetten en sanctieregels. Changpeng “CZ” Zhao, de oprichter van Binance, heeft toegegeven niet te hebben voldaan aan de vereiste antiwitwasprogramma’s en treedt af als CEO. Hij zal persoonlijk $50 miljoen betalen als deel van de schikking.

Niet Bitcoin Maar Ethereum en Binance Coin Stelen de Show Deze Week

Beleggers en handelaren verbreden hun de afgelopen tijd hun aandacht van bitcoin naar altcoins zoals ethereum en binance coin. Ethereum heeft de afgelopen dagen een grote stijging in waarde doorgemaakt, terwijl BNB, de coin van Binance, ook aardig is gestegen. Een diversificatie van bitcoin naar altcoins is normaal in een bull markt, maar ook andere factoren zoals een mogelijke ethereum spot ETF hebben invloed op de verschuiving van het geld.

In de afgelopen week daalde de waarde van bitcoin met 2,8%, en had moeite om boven de $52.000 te blijven. De bears kregen uiteindelijk de overhand, wat leidde tot een daling van de bitcoinprijs naar $50.869,16, wat een daling van 2,2% is ten opzichte van zeven dagen eerder.

Bitcoiners delen vroege emails met Satoshi

Recent zijn belangrijke inzichten in de begindagen van Bitcoin aan het licht gekomen door de publicatie van e-mails tussen Satoshi Nakamoto, de mysterieuze maker van Bitcoin, en zijn vroegste bitcoincontact, Martti Malmi. Deze correspondentie, bestaande uit 120 pagina’s, is op 23 februari gepubliceerd op GitHub en biedt een unieke blik op de ontwikkeling en gedachten achter deze revolutionaire digitale valuta.


The post Goedemorgen Bitcoin: mailen met Satoshi appeared first on Bitcoinmagazine.nl.