Goedemorgen Bitcoin: Let op! X-accounts gehackt om tokens te promoten

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Influencer X-accounts gehackt om crypto tokens te promoten

Een golf van hacks in het weekend heeft verschillende X accounts van beïnvloeders en beroemdheden uit de industrie gecompromitteerd, waarbij verschillende cryptocurrencies en memecoins werden gepromoot.

Onder de slachtoffers was Gigantic-Cassocked-Rebirth (GCR), een bekende cryptobelegger met een pseudoniem die bekend staat om zijn tegendraadse transacties. Op 26 mei postte GCR’s gehackte X account over ORDI en Luna2.0, waardoor beide tokens tijdelijk met respectievelijk 6% en 274% stegen. Velen in de gemeenschap merkten op dat de hacker een munt met een kleinere cap had kunnen kiezen voor grotere winsten, maar in plaats daarvan koos hij voor meer gevestigde tokens.

Ether ETF is bullish voor Bitcoin

De Amerikaanse ICT-ondernemer en bitcoin bull Michael Saylor ziet de mogelijke komst van een ethereum exchange traded fund (ETF) als iets positiefs. Dat zegt Saylor in de What Bitcoin Did-podcast van Peter McCormack. De visionair benadrukt dat deze stap “de institutionele acceptatie gaat versnellen,” omdat het beleggers die nu nog aan de zijlijn staan, het over de streep kan trekken om in deze relatief nieuwe assetklasse te gaan beleggen.

Bitcoin halving is nog niet ingeprijsd in de koers

In een nieuwe video-update vertelt de pseudonieme handelaar Rekt Capital aan zijn 77.000 YouTube-abonnees dat Bitcoin historisch gezien een parabolische rally ontketent na de halvering. Maar de handelaar merkt op dat de daadwerkelijke prijsvorming van de halving meestal een paar maanden erna plaatsvindt.

Hij zegt onder meer: “De Bitcoin halving is nog niet ingeprijsd. Historisch gezien, wanneer we een halvering hebben gezien, hebben we op dit punt in de cyclus fenomenale stijgingen gezien, waarbij we al nieuwe all-time highs hebben gezien, maar we consolideren al lange tijd, en het opnieuw bereiken van nieuwe all-time highs is slechts een kwestie van tijd. Natuurlijk is dit niet op de logaritmische schaal, dus ik verwacht niet dat de prijs zal stijgen naar $400.000 of wat dan ook. Historisch gezien zien we meestal een consolidatie van meer dan 150 dagen, voordat we eindelijk een uitbraak zien naar een parabolische rally die meerdere maanden duurt. We bevinden ons momenteel weer in een nieuwe accumulatiefase. Dus het feit dat we accumuleren, hoe langer hoe beter, hoe meer we pauzeren en een adempauze nemen hier, des te beter zal het zijn voor de opwaartse trend die onvermijdelijk volgt.”


The post Goedemorgen Bitcoin: Let op! X-accounts gehackt om tokens te promoten appeared first on Bitcoinmagazine.nl.