Goedemorgen Bitcoin: “Koop bitcoin bij in mei” zegt Dave the Wave

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Illegale crypto-adressen ontvingen $24 miljard aan cryptovaluta in 2023

Illegale crypto-adressen ontvingen in 2023 maar liefst $24,2 miljard aan betalingen, volgens Chainalysis. Dat was een stuk minder dan het jaar ervoor, toen dit getal werd geschat op $39,6 miljard. Daarmee is het aantal criminele cryptotransacties met 39% gedaald.

Het historische rendement van bitcoin per cyclus

Je zou het door de Spot Bitcoin ETFs bijna vergeten, maar er komt in april 2024 weer een nieuwe halving aan voor bitcoin. Daarmee halveert de blokbeloning die miners ontvangen voor het produceren van een blok van 6,25 naar 3,125 bitcoin. Tot nu toe is bitcoin daarna iedere keer aan een nieuwe bullrun begonnen.

In dit artikel zetten we de rendementen per bullrun op een rijtje, zodat jij een idee krijgt van de mogelijkheden tijdens een eventuele volgende bullmarkt.

Dave the Wave: “Koop bitcoin bij in mei”

De bitcoin koers crasht momenteel gigantisch en is onder de 41.000 dollar gekomen. Ondanks dat de Spot Bitcoin ETFs in totaal al meer dan 30.000 bitcoin binnenhaalden, heeft de markt het momenteel enorm moeilijk. Volgens de populaire analist Dave the Wave kan dat weleens een interessant koopmoment opleveren voor bitcoin.


The post Goedemorgen Bitcoin: “Koop bitcoin bij in mei” zegt Dave the Wave appeared first on Bitcoinmagazine.nl.