Goedemorgen Bitcoin: “Koop bitcoin 6 maanden voor halving”

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Speculatie over dagvaarding Coinbase in verband met klanten Bybit

Cryptobeurs Coinbase heeft naar verluidt een e-mail gestuurd naar een aantal gebruikers, waarin ze werden geïnformeerd over een dagvaarding. Het zou dit hebben ontvangen van de Commodity Futures Trading Commission (CFTC). Er is specifiek om accountinformatie en transactiegeschiedenis van gebruikers gevraagd.

Mining pool met nieuw idee haalt via Jack Dorsey $6,2 miljoen op

Vandaag heeft Mummolin uit Wyoming $6,2 miljoen opgehaald in een investeringsronde die werd geleid door Jack Dorsey. Verder deden ook prominente investeerders zoals Accomplice, Barefoot Bitcoin Fund, MoonKite, NewLayer Capital en het Bitcoin Opportunity Fund mee.

Analisten: “Koop bitcoin 6 maanden voor halving”

De Britse analist Raoul Pal voorspelt een veelbelovend 2024 voor bitcoin, mogelijk presterend boven techaandelen, ondersteund door bullish marktindicatoren en de aanstaande halvering van bitcoin.

Investeerder Raul stelt dat bitcoin techaandelen kan overtreffen, omdat hij voorspelt dat 2024 een veelbelovend jaar zal zijn voor bitcoin. Hij komt tot deze voorspelling op basis van marktindicatoren en recente trends in de cryptomarkt.


The post Goedemorgen Bitcoin: “Koop bitcoin 6 maanden voor halving” appeared first on Bitcoinmagazine.nl.