Goedemorgen Bitcoin: Jason Pizzino voorziet bitcoin koers van $113.600

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcointbijt.

SBF memecoins extreem volatiel na gevangenisstraf van 25 jaar

Sam Bankman-Fried (SBF) kreeg gisteren van de rechter te horen dat hij 25 jaar moet brommen. Voor veel “investeerders” was dat een reden om op SBF memecoins te duiken, waardoor de koersen van die munten gisteren alle kanten opschoten.

Enkele uren voor zijn veroordeling lanceerde een ontwikkelaar Sam Baseman Fraud, met de ticker $FTX op de Base blockchain van Coinbase.

In slechts zeven uur tijd wist de SBF memecoin met meer dan 23.300 procent te stijgen. Daardoor kwam de munt op een market cap van 1,5 miljoen dollar terecht, wat natuurlijk helemaal niets voorstelt in het grote plaatje. Zelfs ten opzichte van andere grote memecoins stelt het niets voor.

Nederlandse analist: ‘Altcoins worden snel wakker’

Het is volgens de Nederlandse analist Michaël van de Poppe een kwestie van tijd voordat altcoins “wakker worden.” Om dat voor elkaar te krijgen moet bitcoin erin slagen om boven het “cruciale koersniveau” van 67.000 dollar te blijven, zo stelt de analist. “Zolang bitcoin boven de 67.000 dollar blijft kunnen we een nieuwe poging voor een all-time high wagen”, aldus Van de Poppe.

Wat altcoins betreft is het volgens Van de Poppe cruciaal om goed te timen, omdat ze een “smal venster” hebben waarin de winsten moeten worden omgewisseld naar bitcoin.

Uiteindelijk is Van de Poppe dus vooral bullish over bitcoin op de lange termijn en ziet hij altcoins vooral als een middel om meer bitcoin bij elkaar te handelen.

Jason Pizzino voorziet bitcoin koers van $113.600

De populaire analist Jason Pizzino laat regelmatig zijn licht schijnen op de grafieken van bitcoin. Op dit moment is de analist bullish en ziet hij een scenario waarin de bitcoin koers kan opklimmen tot het niveau van 113.600 dollar.

Dat lijkt nu nog onwaarschijnlijk, omdat we al moeite hebben om de 70.000 dollar te behouden, maar er zijn gekkere dingen gebeurd in de bitcoin-wereld. Voor de volgende koersbeweging van bitcoin verwacht Pizzino een sprong naar het niveau van 78.000 tot 82.000 dollar. Hiervoor baseert Pizzino zich op de TIA Gann Swing indicator, een mechanisme tool die analisten helpt om de trend van de markt te bepalen.

Als eerste moet bitcoin volgens Pizzino voorbij de 72.500 dollar schieten, om vervolgens op 74.000 dollar een nieuwe all-time high te bereiken. Daarna ziet hij de bitcoin koers beginnen aan een opleving richting de 78.500 dollar.

Uiteindelijk moet de volgende opleving van bitcoin eindigen op het niveau van 78.000 tot 82.000 dollar zo is de overtuiging van Pizzino.

Op basis van zijn grafiek lijkt het belangrijk voor bitcoin om de koers van 82.000 dollar in een steunpunt te veranderen. Lukt dat, dan kan de focus op de koersniveaus van 87.000, 96.000 en 113.600 dollar.


The post Goedemorgen Bitcoin: Jason Pizzino voorziet bitcoin koers van $113.600 appeared first on Bitcoinmagazine.nl.