Goedemorgen Bitcoin: Is bitcoin onder de $40.000 een koopje? Dit zegt PlanB

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Vivek Ramaswamy zegt dat de Amerikaanse overheid zich bedreigd voelt door bitcoin

Vivek Ramaswamy zegt dat de Amerikaanse overheid zich bedreigd voelt door Bitcoin en belooft BTC ter sprake te brengen tijdens het Republikeinse debat.

De Amerikaanse presidentskandidaat Vivek Ramaswamy zegt dat de overheid weigert bitcoin (BTC) volledig te omarmen omdat het de belangrijkste digitale activa als een bedreiging voor haar bestaan ziet.

In een nieuw interview op de What Bitcoin Did-podcast zegt Ramaswamy dat de houding van senator Elizabeth Warren (D-Mass.) ten opzichte van bitcoin voortkomt uit een ander wereldbeeld.

Binance ziet massale USDT-opnames terwijl FUD zich verspreidt

Binance registreert een uitstroom van meer dan $100 miljoen aan USDT te midden van FUD; de waarde van BNB daalt, maar het handelsvolume blijft hoog, met behoud van leiderschap in dagelijkse transacties.

Binance wordt geconfronteerd met FUD na het aftreden van CEO ChangPeng Zhao. Binance registreert een massale uitstroom van meer dan $100 miljoen aan Tether USDT, wat de hoogste opname in drie maanden markeert. Dit roept verdenkingen op te midden van recente problemen met de beurs.

Is bitcoin onder de $40.000 een koopje? Dit zegt PlanB

Terwijl de cryptomarkt een mogelijke bullmarkt verwacht, overwegen investeerders wellicht om bitcoin (BTC) te accumuleren ter voorbereiding hierop.

Een vooraanstaande analist in de crypto-industrie suggereert dat het net voor bitcoin-investeerders om hun bezit onder de $40.000 te vergroten, sluit.

In een recente post op X suggereert de maker van de stock-to-flow BTC-prijsmodel – PlanB, dat de huidige prijsniveaus mogelijk niet lang zullen aanhouden.

 

 

 


The post Goedemorgen Bitcoin: Is bitcoin onder de $40.000 een koopje? Dit zegt PlanB appeared first on Bitcoinmagazine.nl.