Goedemorgen Bitcoin: Inspiratie voor Dogecoin overleden

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Dogecoin hond is overleden

Kabosu, de hond die de makers van Dogecoin en Shibu Inu inspireerde, is onlangs overleden, meldt Coindesk.

Er komt een afscheidsfeest voor de populaire hond op zondag in een park in de Japanse stad Narita. De populaire hond Kabosu, het gezicht van Dogecoin en verschillende andere meme-tokens, stierf op vrijdagochtend, schreef zijn eigenaar in een blogpost. Hij was meer dan 17 jaar oud.

“We zullen een afscheidsfeest houden voor Kabo-chan op zondag 26 mei. Het zal worden gehouden bij Flower Kaori in Kotsu no Mori, Narita City, van 13.00 tot 16.00 uur,” staat er in de blog.

VanEck’s bliksemsnelle reactie op Ethereum ETF goedkeuring

De recente goedkeuring van de Ethereum ETF door de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) heeft voor veel opwinding gezorgd in de cryptowereld. VanEck, een bekende fondsbeheerder, kwam slechts 30 minuten na het nieuws al met een promotievideo. Maar wat betekent deze goedkeuring voor investeerders en waarom zou je hierop moeten letten? Laten we dit samen ontdekken.

Binance-directeur stort in tijdens witwasproces in Nigeriaanse rechtbank

Tigran Gambaryan, een Binance executive die vastzit in Nigeria, is ingestort tijdens zijn proces voor vermeende overtredingen van de deviezenwetgeving en witwaspraktijken bij het Federal High Court in Abuja.

Op 22 mei liet de advocaat van Gambaryan, Mark Mordi, de rechtbank weten dat zijn cliënt onwel was geworden. Ondanks het feit dat hij eerder een aparte voorgeleiding voor belastingontduiking miste, verscheen Gambaryan voor het proces over het witwassen van geld. Tijdens het proces reageerde Gambaryan niet toen de zaak werd opgeroepen en bleef zitten. Zijn advocaat hielp hem naar de beklaagdenbank, maar Gambaryan zakte plotseling in elkaar en had hulp nodig om te gaan zitten.


The post Goedemorgen Bitcoin: Inspiratie voor Dogecoin overleden appeared first on Bitcoinmagazine.nl.