Goedemorgen Bitcoin: Hoe Ver Kan de Bitcoin Prijs Zakken?

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Solana’s Handelsvolume Bereikt Nieuwe Hoogten: Kan SOL Verder Stijgen?

De solana-blockchain heeft een indrukwekkende mijlpaal bereikt. Het handelsvolume op de gedecentraliseerde beurzen is hoger dan ooit tevoren. Volgens gegevens van DeFi Llama is het 24-uurs handelsvolume in solana gestegen tot meer dan 3,5 miljard dollar. In één week tijd bereikte dit zelfs meer dan 13,3 miljard dollar. Deze toename is onderdeel van een grotere trend in de cryptomarkt, die in korte tijd flink is gegroeid. Wat is deze trend precies, en hoe kan de koers van solana hierop reageren?

Worden Ethereum Spot ETF’s in Mei Goedgekeurd? 6 Analisten Geven Hun Voorspellingen

Slechts twee maanden na hun goedkeuring zijn spot bitcoin ETF’s enorm populair geworden. Ze hebben meer dan 11,8 miljard dollar aan investeringen aangetrokken, waarvan op één dag een record van 1 miljard dollar. Deze toestroom van geld heeft de prijs van bitcoin naar een recordhoogte van bijna 73.000 dollar gedreven, een stijging van bijna 60% dit jaar. Ethereum, de op één na grootste cryptocurrency, is ook gestegen tot bijna 4.000 dollar. Echter heeft ethereum nog geen eigen ETF gezien, maar gaat daar verandering in komen?

Bitcoin van Recordhoogte naar Plotselinge Duik: Hoe Ver Kan de Prijs Zakken?

Bitcoin zag de afgelopen dagen een flinke daling. Na het bereiken van een nieuw record van $73.750, kelderde de prijs tijdelijk naar $65.000. Toch denken experts dat deze daling slechts een tijdelijke terugval is in een verder stijgende trend. In de afgelopen twee maanden klom bitcoin met 91% van $38.555 naar zijn nieuwste hoogtepunt. Deze stijging leek eerst duurzaam, mede door een toename in handelsvolume en grote instroom via bitcoin ETF’s. Maar nu zijn er zorgen over de toename in hefboomwerking in de crypto markt. In dit artikel nemen we deze zorgen verder onder de loep.

 


The post Goedemorgen Bitcoin: Hoe Ver Kan de Bitcoin Prijs Zakken? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.