Goedemorgen Bitcoin: Hoe Een Gedurfde Investering MicroStrategy Richting S&P 500 Duwt

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Hoe Een Gedurfde Investering in Bitcoin MicroStrategy Richting S&P 500 Duwt

Sinds oktober heeft de prijs van bitcoin een grote stijging doorgemaakt, een ontwikkeling die niet in de laatste plaats gunstig is geweest voor MicroStrategy. MicroStrategy, een bedrijf in bedrijfsinformatie, heeft ongeveer 190.000 BTC tokens gekocht de afgelopen jaren, met een waarde van bijna 10 miljard dollar. Deze aanzienlijke investering in bitcoin heeft ertoe geleid dat de marktkapitalisatie van het bedrijf is gestegen naar 12 miljard dollar.

Nintendo 64-spellen spelen op Bitcoin, dankzij dit Ordinals-project

Pizza Ninjas brengt een N64-emulator naar de Bitcoin-blockchain, zo meldt Decrypt. Ze hebben het Super Nintendo Entertainment System (SNES) op de Bitcoin-blockchain amper gelanceerd, of het Ninjalerts-team is weer bezig. Dit keer heeft het Pizza Ninjas-project een Nintendo 64 (N64) emulator op het bitcoinnetwerk ingeschreven.

Net als het vorige project, is de N64-emulator ingeschreven op Ordinal Inscription 61,648,429, en gebruikers met compatibele spelbestanden kunnen N64-spellen in hun browsers spelen.”We proberen 4-speler multiplayer werkend te krijgen op Bitcoin,” zo verklaart Ninjalerts CEO Trevor Owens aan Decrypt.

Het compressiealgoritme Brotli is ontwikkeld door Google en een recente verbetering gemaakt aan Ordinals. Hierdoor is het mogelijk om bestandsgroottes met ongeveer 80% te verminderen, waardoor het aantal bitcoinblokken dat nodig is om de N64-emulator in te schrijven, is verminderd.

Worldcoin Pumpt 20% In 24u, Crypto Om In De Gaten Te Houden?

Worldcoin, een crypto project dat aan de hand van iris-scans digitale identiteiten opslaat via de blockchain en gebruikers hiervoor beloont, steeg de afgelopen week behoorlijk in populariteit. In een nieuwe opleving van de hype, steeg WLD de afgelopen week met ruim 160% met nog een pump van ruim +20% in de afgelopen 24 uur.

WLD is momenteel $8,32 per token waard en zou door sterke hype nog verder kunnen klimmen de komende tijd. Daarom is Worldcoin een crypto om in de gaten te houden deze week.

Worldcoin is in augustus 2023 gelanceerd door Sam Altman, de oprichter van OpenAI (ontwikkelaar van ChatGPT). Gebruikers konden door hun iris te scannen gratis WLD tokens verdienen, wat het begin was van de eerste hype. Het project kreeg echter te maken met controversie en juridische problemen door het verzamelen van biometrische gegevens van gebruikers.


The post Goedemorgen Bitcoin: Hoe Een Gedurfde Investering MicroStrategy Richting S&P 500 Duwt appeared first on Bitcoinmagazine.nl.