Goedemorgen Bitcoin: hackers slaan toe en legen opnieuw honderden crypto wallets

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Angel Drainer slaat opnieuw toe: 128 crypto wallets leeggeroofd

Angel Drainer heeft opnieuw toegeslagen door meer dan $400.000 te stelen uit 128 crypto wallets door middel van een nieuwe aanvalstechniek. In slechts één jaar tijd heeft deze phishinggroep al meer dan $25 miljoen buitgemaakt van bijna 35.000 wallets. De recente tactiek betrof het misbruiken van Etherscan’s verificatietool om de kwaadaardige aard van een smart contract te verbergen.

Ethereum Nadert de Grens van $3.000: Groeiend Optimisme Onder Beleggers

De recente prijsbewegingen van ethereum richting de begeerde grens van $3.000 laten een sterk bullish patroon zien, waarbij het consistent boven belangrijke bewegende gemiddelden blijft handelen. Dit omvat het 50-dagen Exponentieel Bewegend Gemiddelde (EMA), dat momenteel rond de $2.500 ligt en heeft gefungeerd als een stevige steun tijdens de recente opwaartse trend.

De sterke stijging voorbij de $2.750 gaat gepaard met een toename in handelsvolume, wat duidt op een  bullish vooruitzicht voor ethereum. Echter, naarmate ethereum de drempel van $3.000 nadert, anticiperen traders op mogelijke weerstand. Dit psychologische punt kan leiden tot winstnemingen, wat mogelijk korte terugvallen tot gevolg heeft.

3 Mogelijke Signalen om Uit te Stappen

Dennis Liu, bekend in de crypto gemeenschap als Virtual Bacon, heeft een strategisch uitstapplan ontwikkeld om te bepalen wanneer bitcoin mogelijk zijn piek bereikt, zodat investeerders geïnformeerde beslissingen kunnen nemen op basis van duidelijke indicatoren. Liu’s strategie is opgebouwd rond drie hoofdsignalen om er voor te zorgen dat je niet te lang in de markt blijft bij dalende prijzen. Laten we eens een kijkje nemen naar deze signalen.

1. Prijsdoelen: De eerste indicator van een markttop

Het eerste onderdeel van Liu’s uitstapstrategie is gebaseerd op het bereiken van specifieke prijsmijlpalen: $200.000 voor bitcoin en $15.000 voor Ethereum. Deze doelen zijn niet willekeurig gekozen, maar zijn gebaseerd op een begrip van historische marktcycli. Liu benadrukt dat het behalen van deze prijspunten moet dienen als een sterke indicator dat de markt mogelijk zijn piek heeft bereikt, waardoor investeerders een kwantificeerbare en realistische benchmark hebben om hun uitstapbeslissingen op te baseren.

2. Tijdbeperking

Naast prijsdoelen introduceert Liu een tijdsdimensie in zijn strategie. Hij adviseert om een uitstap te plannen tegen het einde van 2025, ongeacht de huidige staat van de markt. Deze aanbeveling is gebaseerd op een analyse van de halveringscycli van bitcoin en de typische duur van de bullmarkten.

3. Prijs patronen: Technische analyse als trigger voor uitstappen

De derde pijler van Liu’s uitstapplan draait om de technische analyse van de prijsbewegingen van bitcoin, in het bijzonder de prestaties ten opzichte van de 200-daagse en 21-wekelijkse Exponentiële Moving Averages (EMA’s).

Een daling onder deze kritieke steunniveaus wordt gezien als een waarschuwingssignaal voor een mogelijke marktdaling, wat suggereert dat het tijd kan zijn om uit te stappen.

 


The post Goedemorgen Bitcoin: hackers slaan toe en legen opnieuw honderden crypto wallets appeared first on Bitcoinmagazine.nl.