Goedemorgen Bitcoin: ETF’s stromen leeg

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Uitstroom van $226 miljoen uit bitcoin ETF’s, een opvallend slechte dag

Nieuwe data van Farside Investors laat zien dat er gisteren een aanzienlijke netto-outflow was bij de Amerikaanse Bitcoin spot ETF-markt van maar liefst $226,2 miljoen. Deze significante beweging duidt op een veranderend sentiment onder beleggers.

Terwijl de meeste fondsen een uitstroom kenden, was de IBIT ETF van BlackRock een vreemde eend in de bijt. Zij noteerden als enige een netto inflow van $18,2 miljoen.

De cryptomarkt zag gisteren een aantal significante verschuivingen met betrekking tot bitcoin exchange-traded funds (ETF’s) in de Verenigde Staten. In totaal rapporteerden de 11 spot bitcoin ETF’s bij elkaar opgeteld een grote outflow van in totaal $226,21 miljoen.

Lil Pump toont Solana tattoo aan miljoenen volgers

In een recente Instagram-post onthulde de Amerikaanse rapper Gazzy Garcia, beter bekend als Lil Pump, zijn nieuwste aanwinst: een Solana tattoo op zijn voorhoofd. Met een simpele vraag aan zijn 14 miljoen volgers: “Like my new tats? I sold my SOL,” maakte hij duidelijk dat hij zijn Solana-tokens (SOL) al had verkocht.

Voormalig CEO van Binance heeft 64% van alle BNB, schat Forbes

Voormalig CEO van Binance, Changpeng Zhao (CZ), blijkt volgens een recent artikel van Forbes maar liefst 64% van de circulerende voorraad van Binance Coin (BNB) te bezitten. Dit komt neer op ongeveer 94 miljoen BNB-tokens. Het rapport, dat voortkomt uit een forensische analyse door Gray Wolf Analytics en de financiële outlet, onthult dat 80 miljoen BNB-tokens werden toegewezen aan het oprichtingsteam van Binance, waarvan het bedrijf nog steeds 46 miljoen tokens in bezit heeft.


The post Goedemorgen Bitcoin: ETF’s stromen leeg appeared first on Bitcoinmagazine.nl.