Goedemorgen Bitcoin: Dit Is Waarom de Bitcoin Bullmarkt Nog Moet Beginnen

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Bitcoin Dominantie Boven 50%. Is Dit Bullish Voor Een Herstel?

Bitcoin is ondanks de recente goedkeuring van Spot Bitcoin ETFs flink aan het dalen. Recentelijk is de prijs van BTC gedaald tot onder de $42.000, wat een neerwaartse trend in de markt aangeeft. Tegelijkertijd is de dominantie van Bitcoin in de cryptomarkt toegenomen, een verschijnsel dat vaak voorafgaat aan een Bitcoin halving.

Recente data van TradingView toont aan dat bitcoin’s marktdominantie is toegenomen tot 51,24%, wat neerkomt op een stijging van 0,19% op zaterdag 20 januari. Crypto-analist Michaël Van de Poppe heeft op sociale media aangegeven dat deze piek in dominantie typerend is voor de periode vlak voor een halving, zoals eerder gebeurde in 2016 en 2020. Hij voorspelt dat dit patroon zich in 2024 zal herhalen. Van de Poppe suggereert verder dat een dieptepunt in de prijs van bitcoin zou kunnen leiden tot een stijging van altcoins.

Dit Is Waarom Volgens IntoTheBlock de Bitcoin Bullmarkt Nog Moet Beginnen

Afgelopen tijd is er veel te doen geweest over bitcoin en de goedkeuring van de Bitcoin Spot ETFs. In anticipatie naar deze goedkeuring was de prijs gigantisch gestegen. Echter, kort na de lancering van deze ETFs, kelderde de prijs. Veel mensen denken dat de bullmarkt hiermee voorbij is. Echter, IntoTheBlock zegt dat we helemaal nog niet in een bullmarkt zijn gekomen!

Jim Cramer Ziet ‘Lelijk Begin Van Bitcoin Verkoopgolf’. Komt Nu Het ‘Cramer Effect’?

Jim Cramer, bekend als de presentator van CNBC’s Mad Money, heeft recent zijn bezorgdheid geuit over een mogelijke verkoopgolf van bitcoin. Cramer, een voormalige hedgefondsmanager en medeoprichter van de financiële nieuws- en educatiewebsite Thestreet.com, heeft deze week meerdere keren zijn inzichten gedeeld over de impact van de goedkeuring van spot bitcoin exchange-traded funds (ETFs) door de U.S. Securities and Exchange Commission (SEC) op de prijs van bitcoin.

 


The post Goedemorgen Bitcoin: Dit Is Waarom de Bitcoin Bullmarkt Nog Moet Beginnen appeared first on Bitcoinmagazine.nl.