Goedemorgen Bitcoin: Deadline Dag Voor ETF Nadert

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Deadline Dag Voor Bitcoin ETF Nadert

Het debuut van een spot Bitcoin exchange-traded fund (ETF) op Wall Street nadert zijn laatste fase. Volgens Bloomberg-analist Eric Balchunas worden de definitieve revisies van vermogensbeheerders verwacht op de ochtend van 8 januari. Deze revisies moeten worden ingediend via S-1 aanvragen, uiterlijk om 8:00 uur Eastern Time, oftewel 13:00 UTC, en zullen details onthullen zoals de resterende kosten en tickers van de aanvragers. Zo heeft BlackRock bijvoorbeeld nog niet de kosten bekendgemaakt die verbonden zijn aan zijn ETF.

Zengo Wallet komt met een gewaagde uitdaging: ze nodigen hackers uit om een wallet met 10 BTC, ter waarde van ongeveer $430.000, te kraken. De actie start op 9 januari.

Het bedrijf onthult in eerste instantie een wallet met 1 BTC. Deze pot wordt in de loop van twee weken verhoogd tot 10 BTC. De echte twist: Zengo zal ook twee van de drie beveiligingsfactoren prijsgeven die normaal gesproken de wallet beschermen.

Blackrock Heeft $2 Miljard Klaar Staan voor Revolutionaire Bitcoin ETF Lancering

Blackrock staat op het punt om een spot Bitcoin exchange-traded fund (ETF) te lanceren, met een aanzienlijk kapitaal van meer dan $2 miljard dat al is toegezegd voor de eerste dagen na de lancering. Dit is onafhankelijk bevestigd door Matthew Sigel, het hoofd van het onderzoek naar digitale activa bij Vaneck, en een ETF-analist van Bloomberg.


The post Goedemorgen Bitcoin: Deadline Dag Voor ETF Nadert appeared first on Bitcoinmagazine.nl.