Goedemorgen Bitcoin: De Paas Pump, Gaat Bitcoin We de $75.000 Aantikken Dit Weekend?

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcointbijt.

Inflatie Alert: Bitcoin Blijft Stabiel Ondanks Dreigende Renteverhogingen

De laatste PCE-rapport van het Amerikaanse Bureau voor Economische Analyse laat zien dat de favoriete inflatiemaatstaf van de Amerikaanse centrale bank, de Persoonlijke Consumptie-uitgaven (PCE), in februari met 0,3% is gestegen ten opzichte van de vorige maand. Dit komt overeen met de verwachtingen van de markt. Maar wat betekent dit voor de economie en voor crypto?

Het betekent dat de inflatie, samen met de Consumentenprijsindex (CPI) en de Producentenprijsindex (PPI), blijft stijgen. De kern-PCE-index steeg ook met 0,3%, een vertraging ten opzichte van de stijging van 0,5% in de vorige maand. Op jaarbasis steeg de PCE-rate licht naar 2,5% van 2,4%, terwijl de kerninflatie van de PCE in lijn was met de verwachtingen op 2,8%, iets lager dan de 2,9% van de vorige maand.

Bitcoin op de Rand van Doorbraak? Grootste USDC-Instroom Ooit

CryptoQuant analist Maartunn heeft onlangs een belangrijke ontwikkeling in de crypto markt opgemerkt. Hij zag de grootste instroom van de usdc stablecoin in de geschiedenis. Er is maar liefst 1,4 miljard dollar aan usdc gestort op het Coinbase platform. Dit doet denken aan een soortgelijke grote instroom van usdc die begin 2023 plaatsvond, toen de prijs van bitcoin dicht bij het laagste punt van de vorige neerwaartse cyclus lag. Maar wat betekent dit precies voor crypto? Maartunn denkt in ieder geval dat zo’n grote storting kan wijzen op een sterke koopdruk in de markt!

Bitcoin en de Paas Pump: Gaan We de $75.000 Aantikken Dit Weekend?

Bitcoin houdt stand rond de $70.000, wat op zichzelf al goed nieuws is. Maar nu het paasweekend voor de deur staat, rijst de grote vraag: blijft deze stabiliteit behouden, of worden we getrakteerd op een Paas Pump die de koers richting de $75.000 stuwt? Door een diepgaande analyse van diverse tijdsbestekken, gaan we in dit artikel op zoek naar antwoorden op deze prangende vraag.

Op de langere termijn zien we geen veranderingen. Dit beschouwen we als positief. We geven de voorkeur aan stabiliteit boven onvoorspelbare koersfluctuaties die ons zouden dwingen onze verwachtingen steeds bij te moeten stellen. Momenteel consolideert de koers vlak boven de vorige recordhoogte rond $70.000.

We zijn nog altijd op zoek naar een ‘higher high’ op de daggrafiek, wat tevens een nieuw hoogtepunt voor bitcoin zal betekenen. Dit alles voor voorzitting van de huidige opwaartse trend. Deze gedachte wordt versterkt door het feit dat we (weer) op alle relevante tijdsbestekken te maken hebben met een bullish trend.

Voor de komende tijd richten we ons op het bereiken van een nieuw hoogtepunt en het opnieuw verkennen van onbekend prijsterrein. Daarna is ons doel de $102.000, zoals in een eerdere update bepaald aan de hand van Fibonacci Level 1.608. Op alle tijdframes bewegen we richting de rechter bovenhoek. Er lijkt geen argument te zijn voor een bearish scenario. Deze analyse houden we al een tijdje vast en daar is vandaag de dag helemaal niets aan veranderd.

 

 


The post Goedemorgen Bitcoin: De Paas Pump, Gaat Bitcoin We de $75.000 Aantikken Dit Weekend? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.