Goedemorgen Bitcoin: Cryptohandelaar waarschuwt voor mogelijke correctie van bitcoin en speculeert op langzame neergang BTC

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

KuCoin moet stoppen in New York en ook nog eens $22 miljoen betalen

Letitia James, de procureur-generaal van New York, heeft KuCoin bevolen om zijn activiteiten in New York te staken. Ook moeten ze meer dan $22 miljoen afdragen vanwege het opereren zonder de juiste registratie

James kwam in actie toen bleek dat cryptobeurs in de staat New York als “illegaal handelsplatform” opereerde.

Het bureau van de procureur-generaal geeft KuCoin de opdracht om de activiteiten in het belangrijkste financiële centrum te staken. KuCoin bevond zich in grijs gebied wat betreft regels, vanwege strenge regulering aanbieders van effecten en commodity-handel in New York.

El Salvador lanceert in Q1 2024 de langverwachte bitcoin-obligaties

De langverwachte bitcoin-obligaties (of vulkaan-obligaties) van El Salvador lijken op het punt van lanceren te staan. De commissie voor digitale assets van het land heeft de obligaties inmiddels goedgekeurd, zodat we begin 2024 kunnen zien hoe de verkoop van dit bijzondere beleggingsproduct zal verlopen. Qua timing lijkt het niet beter te kunnen, want het optimisme over bitcoin keer langzaam maar zeker terug in de markt.

Cryptohandelaar waarschuwt voor mogelijke correctie van bitcoin en speculeert op langzame neergang BTC

Een nauwlettende crypto-analist waarschuwt dat de recente terugval van bitcoin (BTC) slechts een voorbode kan zijn van een diepere correctie. De anonieme analist Altcoin Sherpa vertelt zijn 201.100 volgers op het socialemediaplatform X dat bitcoin mogelijk nog een neerwaartse beweging gaat zien na een plotselinge terugtrekbeweging.

Afgelopen zondagnacht daalde bitcoin tot ongeveer $40.300 op sommige beurzen, waaronder Binance en Coinbase, wat een enorm liquidatie-event van $409,8 miljoen veroorzaakte.

Hoewel Altcoin Sherpa denkt dat de terugtrekking nog niet voorbij is, zegt hij dat Bitcoin er op de langere termijn nog steeds bullish uitziet.

 

 


The post Goedemorgen Bitcoin: Cryptohandelaar waarschuwt voor mogelijke correctie van bitcoin en speculeert op langzame neergang BTC appeared first on Bitcoinmagazine.nl.