Goedemorgen Bitcoin: ‘Crypto kan enorm dalen bij afwijzing ETF’

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Bitcoin ETF-aanvraag van Pando Asset door SEC “erkend”

Pando Asset diende vorige week een aanvraag voor een bitcoin spot exchange traded fund (ETF) in bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC). Deze aanvraag is nu door de effectentoezichthouder erkend.

Pando Asset AG is een toonaangevend in Zwitserland gevestigd vermogensbeheerbedrijf. Ze zijn het 13e bedrijf dat in de race is om de eerste Amerikaanse spot ETF op de markt te brengen. Ze hebben concurrentie van vermogensbeheergiganten als BlackRock en Fidelity tot meer gespecialiseerde ETF-aanbieders zoals ARK Investments.

Bitcoin Miner koopt voor bijna $100 miljoen aan nieuwe hardware

Cipher Mining, een beursgenoteerd Bitcoin-mijnbedrijf, heeft een opvallende stap gezet in de uitbreiding van hun operaties. De firma kondigde op 18 december aan dat ze 37.396 Antminer T21 miners van Bitmain, de Chinese reus in crypto-mijnbouw, zullen kopen. Deze aankoop is onderdeel van een nieuwe overeenkomst en vertegenwoordigt een significante uitbreiding voor Cipher.

Crypto kan enorm dalen bij afwijzing Bitcoin ETF’s: analist waarschuwt

Een analist waarschuwt voor een grote daling als de VS Bitcoin ETF’s afwijst; de markt verwacht de beslissing, terwijl bitcoin zich omkeert richting $40.000.

De cryptowereld kijkt reikhalzend uit naar een beslissing over een Amerikaanse Bitcoin ETF, een beslissing die een grote impact kan hebben op de cryptomarkt. Te midden van deze opwinding heeft een bekende analist, analist Nate Geraci, een waarschuwing afgegeven aan de cryptomarkt, waarbij hij waarschuwt dat de cryptowereld de grootste prijsdaling in de geschiedenis kan zien zodra de Bitcoin ETF niet wordt goedgekeurd, ongeacht dat hij gelooft dat de kans op goedkeuring zeer groot is.


The post Goedemorgen Bitcoin: ‘Crypto kan enorm dalen bij afwijzing ETF’ appeared first on Bitcoinmagazine.nl.