Goedemorgen Bitcoin: bulls reageren op daling van de koers

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Dit Is Waarom een Supply Squeeze Onvermijdelijk Is voor Bitcoin

George van het CryptosRUs crypto YouTube kanaal deelde onlangs zijn inzichten over dat het aanbod van bitcoin mogelijk erg krap gaat worden, wat kan lijden tot een ‘supply squeeze’. In een video benadrukte hij dat beleggers optimistisch moeten blijven over de toekomst van bitcoin, ondanks de prijsdalingen van de afgelopen week. Maar waarom verwacht George dat deze supply squeeze eraan gaat komen?

George voorspelt dat aankomende macro-economische gebeurtenissen, met name de mogelijke renteverlagingen door de Amerikaanse Federal Reserve en andere grote economieën, een gunstige omgeving voor bitcoin zullen creëren.

Bitcoin Bull Michael Saylor Reageert op Bitcoin Dip: ‘Volatiliteit Is Vitaliteit!’

Tijdens de prijsdalingen van bitcoin van de afgelopen week, heeft Michael Saylor, de bitcoin voorstander en voorzitter van MicroStrategy, de aandacht getrokken met zijn optimistische kijk op de situatie. In een recente post op X stelde Saylor dat “volatiliteit vitaliteit is”. Hiermee suggereert hij dat de huidige schommelingen op de cryptomarkt een teken zijn van levendigheid.

Bitcoin heeft inderdaad een aardige volatiliteit doorgemaakt na het bereiken van een recordhoogte van $73.797,68 vorige week. Sindsdien is het echter bijna 13% gedaald van zijn piek, aangezien de interesse in nieuw opkomende spot bitcoin exchange-traded funds afneemt.

Cathie Wood Legt Uit Waarom Bitcoin in 2030 Kan Stijgen tot Boven de $1,5 Miljoen

Cathie Wood, de CEO van Ark Invest, ziet veel groeipotentie voor bitcoin. Ze voorspelt dat de digitale munt in de toekomst een waarde van $1,5 miljoen per munt kan bereiken. Tijdens de Bitcoin Investor Day conferentie in New York op 22 maart, gaf Wood meer details over haar optimistische kijk. Ze suggereert dat als instellingen ongeveer 5% van hun portefeuilles aan bitcoin toewijzen, de waarde ervan ver boven de $1,5 miljoen kan stijgen, mogelijk tot wel $2,3 miljoen.

Haar visie is gebaseerd op de aanname dat grote financiële instellingen bitcoin steeds meer zullen omarmen, vooral na de recente goedkeuring door de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) van de eerste spot Bitcoin ETF’s. Cathie Wood beschouwde deze ontwikkeling als een belangrijk moment voor de mainstream adoptie van bitcoin, waardoor haar geloof in de integratie van de cryptocurrency in het wereldwijde financiële systeem wordt versterkt.


The post Goedemorgen Bitcoin: bulls reageren op daling van de koers appeared first on Bitcoinmagazine.nl.