Goedemorgen Bitcoin: Biteise CIo slaat alarm over hoge prijs van tokens

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

“Biljoenen Dollars Stromen Binnenkort naar Bitcoin: Instellingen Klaar voor ETF-Investering”

Matt Hougan, Chief Investment Officer van Bitwise, heeft in zijn wekelijkse memo aan beleggers onthuld dat instellingen met biljoenen dollars aan activa verwacht worden om in het tweede kwartaal te beginnen met het investeren in bitcoin exchange traded funds (ETF’s). Deze onthulling, gedeeld op sociale media, laat zien dat bitcoin wellicht nog verder kan gaan stijgen, ondanks dat het al een all-time high heeft bereikt.

Hougan merkte op dat Bitwise, samen met andere uitgevers van bitcoin ETF’s, betrokken is bij “serieuze due diligence gesprekken” met verschillende grote financiële en zakelijke entiteiten die geïnteresseerd zijn in het krijgen van blootstelling aan bitcoin. Deze entiteiten omvatten grote wirehouses, institutionele consultants en grote bedrijven, hoewel specifieke identiteiten niet werden onthuld.

Bitwise CIO Slaat Alarm: “Waanzinnige Waarderingen voor Twijfelachtige Crypto’s!”

Matt Hougan, de hoofdinvesteerder bij Bitwise, heeft beleggers gewaarschuwd om voorzichtig te zijn met crypto projecten die een hoge waarde hebben, zoals meme coins. Hij zegt dat handelaren een deel van hun bitcoin investeringen verplaatsen naar andere crypto projecten zonder enige echte. Hoewel dit zorgt ervoor dat de prijzen in de hele markt stijgen, vindt Hougan dit geen goede ontwikkeling.

Hougan merkt op dat door de recente stijging van de bitcoin prijs, beleggers hun winsten verspreiden over twijfelachtige cryptotokens. Dit kan ervoor zorgen dat deze tokens, waarmee hij vooral op memecoins doelt, onterecht als echt waardevol worden gezien. Hij waarschuwt: “Wees voorzichtig. Veel slechte projecten krijgen geld in een markt die heel positief is. Veel van deze projecten hebben nu al gekke waardes.”

Solana Doorbreekt $150: Dit Zijn de Redenen Achter de Explosieve Groei!

Solana is onlangs de grens van $150 gepasseerd, een prijs die sinds januari 2022 niet meer is gezien. Deze stijging viel samen met bitcoin die een nieuwe all-time high bereikte door de $70.000 te passeren. Ook ethereum wist voor het eerst sinds 2021 weer boven de $4.000 uit te komen. Hoewel solana kort daalde na het bereiken van deze mijlpaal, is de prijs grotendeels hersteld en schommelt rond de $150 op het moment van schrijven.


The post Goedemorgen Bitcoin: Biteise CIo slaat alarm over hoge prijs van tokens appeared first on Bitcoinmagazine.nl.