Goedemorgen Bitcoin: “Bitcoin staat aan het begin van een parabolische stijging”

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

CEO van Grayscale hint op groot nieuws, is ETF-goedkeuring aanstaande?

In een recente tweet op X zinspeelt Michael Sonnenshein op een belangrijke ontwikkeling. Hij omschrijft het zelfs als ‘het belangrijkste evenement’ dat zal volgen op een ‘tienjarige generale repetitie’.

Omzet bitcoin-miners naar all-time high voor 2023

Bitcoin miners profiteren momenteel gigantische van de hype rondom bitcoin. Op 12 november haalden zij als collectief 44 miljoen dollar aan blokbeloningen en transactiekosten binnen, wat de hoogste score van 2023 markeert. De laatste keer dat de omzetten van miners zo hoog waren, was in april 2022.

“Bitcoin staat aan het begin van een parabolische stijging”

Als je het aan de populaire host van InvestAnswers vraagt, dan staat de bitcoin koers momenteel voor een parabolische stijging. Waarom? Omdat overheden volgens de analist op het punt staan om gigantische hoeveelheden geld te printen en dat maakt de absolute schaarste van bitcoin van 21 miljoen eenheden natuurlijk extra interessant.

In zijn nieuwe analyse verwijst InvestAnswers naar de onderstaande grafiek van Titan of Crypto, waarin hij de parabolische opkomst van bitcoin van dit moment in kaart brengt.

 

 


The post Goedemorgen Bitcoin: “Bitcoin staat aan het begin van een parabolische stijging” appeared first on Bitcoinmagazine.nl.