Goedemorgen Bitcoin: Bitcoin naar $120.000 volgens tophandelaar Henrik Zeberg

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Enorme whale koopt voor $30 miljoen aan bitcoin in

Het lijkt erop dat één whale stevig profiteerde van de koersdalingen die bitcoin doormaakte na de lancering van de Spot Bitcoin ETFs. De bitcoin koers viel van 49.000 dollar naar de huidige ~41.000 dollar en dat bewoog één whale om voor bijna 30 miljoen dollar aan bitcoin te kopen.

“Bitcoin koers over 4 maanden op all-time high”

Als we de populaire analist Kevin Svenson mogen geloven, dan duurt het nog een kleine vier maanden voordat bitcoin op een nieuwe all-time high staat. Dat zou betekenen dat we rond april een nieuwe all-time high mogen verwelkomen voor bitcoin. Toevalligerwijs valt die voorspelling van Svenson redelijk samen met de volgende halving voor bitcoin, die in het verleden altijd voorafging aan een nieuwe bullrun.

BTC naar $120.000: Tophandelaar Henrik Zeberg deelt epische nieuwe voorspelling voor de Bitcoin prijs

Maak je klaar voor crypto-spanning, want Henrik Zeberg voorspelt een epische stijging van Bitcoin naar $120.000.

In een recente marktanalyse heeft de gerenommeerde handelaar en financiële marktanalist Henrik Zeberg de cryptogemeenschap opgeschud met zijn nieuwe epische voorspelling voor de bitcoin prijs. Volgens Zeberg heeft bitcoin een koers ingezet die het naar $120.000 kan stijgen.

Bekend om zijn nauwkeurige voorspellingen, trekt de expert parallellen tussen de huidige marktomstandigheden en eerdere gevallen in 2017 en 2020, waarbij hij een opvallende gelijkenis benadrukt in de huidige correctiefase. Met een optimistische toon speculeert hij dat de geschiedenis zich in 2024 zal herhalen en verwacht hij een bullish stijging in de waarde van bitcoin.


The post Goedemorgen Bitcoin: Bitcoin naar $120.000 volgens tophandelaar Henrik Zeberg appeared first on Bitcoinmagazine.nl.