Goedemorgen Bitcoin: Bitcoin is ‘Slechts Maanden Verwijderd’ van Nieuwe All-Time High

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Bitcoin Whale Adressen naar een nieuw record, een signaal van groeiende accumulatie?

Het verhaal is deze week niet veel anders geweest voor de prijs van bitcoin, aangezien de belangrijkste cryptocurrency worstelt om te profiteren van zijn recente vooruitgang. Volgens gegevens van CoinGecko is BTC in de afgelopen week met meer dan 3% gedaald, en er ontstaan twijfels over de voortzetting van de bullrun.

De laatste on-chain onthulling biedt echter enige opluchting en suggereert dat de waarde van bitcoin de komende weken aanzienlijk kan herstellen. Kan whale accumulatie de voortzetting van de bullcyclus veroorzaken?

Populaire crypto-analist Ali Martinez onthulde – via een bericht op het X-platform – dat het aantal bitcoin-whales de afgelopen dagen aanzienlijk is toegenomen. Dit is gebaseerd op de metric “Aantal entiteiten met minstens 1.000 BTC-saldo” van het on-chain-analysebedrijf Glassnode.

Bitcoin ETF’s houden nu bijna $4 miljard aan activa vast

Na zes volledige handelsdagen worden er nu 95.000 bitcoins vastgehouden door de negen goedgekeurde spot Bitcoin ETF’s, waardoor de waarde van hun beheerde activa bijna $4 miljard bedraagt.

Volgens voorlopige cijfers gedeeld door Eric Balchunas, senior ETF-analist voor Bloomberg, overtreft de instroom van kapitaal in de negen nieuwe ETF’s de uitstroom uit de Grayscale Bitcoin Trust (GBTC), die de waarde van zijn beheerde activa in de zes dagen met $2,8 miljard heeft zien dalen.

Bitcoin is Volgens Deze Indicator ‘Slechts Maanden Verwijderd’ van een Nieuwe All-Time High, Zegt Analist Kevin Svenson

Cryptocurrency-analist en handelaar Kevin Svenson voorspelt het mogelijke traject van de bitcoin (BTC) koers in de komende weken en maanden.

Svenson vertelt zijn 71.300 abonnees op YouTube dat de S&P 500, een index die de aandelenprestaties volgt van de grootste 500 genoteerde bedrijven in de VS, eerder heeft gediend als een leidende indicator voor bitcoin voordat het een nieuw all-time high bereikte.

 


The post Goedemorgen Bitcoin: Bitcoin is ‘Slechts Maanden Verwijderd’ van Nieuwe All-Time High appeared first on Bitcoinmagazine.nl.