Goedemorgen Bitcoin: Bitcoin ETF’s weer stap dichterbij

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Digital Currency Group rondt aflossing van $700 miljoen af bij Genesis

Digital Currency Group (DCG), een toonaangevend bedrijf in de wereld van venture capital voor crypto, heeft een belangrijke financiële mijlpaal bereikt. De CEO van het bedrijf, Barry Silbert, kondigde aan dat DCG al zijn korte termijn schulden bij het nu niet meer actieve crypto leenplatform Genesis heeft afbetaald.

Beurzen als NASDAQ dienen opvallende aanvragen in om Bitcoin ETF’s te noteren

Een nieuwe stap in de wereld van bitcoin ETF’s. Corporate Amerika is druk in de weer. Diverse beurzen hebben recent vernieuwde 19b-4 aanvragen ingediend voor spot bitcoin exchange-traded funds (ETF’s), aangevraagd door vooraanstaande vermogensbeheerders zoals BlackRock, Fidelity en Grayscale Investments. Deze ontwikkeling wijst op een mogelijke nabije goedkeuring door de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC).

Onverwachte Donatie: 27 bitcoin via Binance naar Satoshi

Satoshi heeft weer eens een donatie ontvangen. Althans, een adres dat sterk aan de bedenker van bitcoin wordt gelinkt ontving een opmerkelijke transactie. Welke gulle gever heeft dit gedaan? Dat blijft voorlopig gissen.

heeft het Bitcoin genesis adres, bekend als het eerste adres dat een block op de Bitcoin blockchain mined, een onverwachte hoeveelheid Bitcoin ontvangen. Dit adres, dat sterk geassocieerd wordt met Satoshi Nakamoto, de mysterieuze schepper van Bitcoin, heeft een huidig saldo van 99,678 BTC, wat ongeveer $4,3 miljoen waard is tegen de huidige marktprijzen.

Binance deelt onderzoekrapport: Stablecoins en Solana stijgen in populariteit

Het recente rapport van Binance Research voor januari 2024 biedt inzichten in de cryptomarkt. Dit artikel licht de kern en trends toe die de huidige staat van de cryptowereld vormgeven.

Een opmerkelijk punt is de voortzetting van de stijgende lijn in stablecoin-transactievolumesd. Die zijn volgens Binance toegenomen van $920.6B naar $1.2T in december. Hoewel Ethereum en Tron de koplopers blijven met een gecombineerd volume van $740.3B, heeft Solana opvallende sprongen gemaakt, met een groei van $86.2B naar $297.3B, wat neerkomt op een maand-op-maand groei van 244.9%.


The post Goedemorgen Bitcoin: Bitcoin ETF’s weer stap dichterbij appeared first on Bitcoinmagazine.nl.