Goedemorgen Bitcoin: Bitcoin Achtbaan, Waarom Deze Top Trader een Wilde Rit naar $36,500 Voorspelt

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Derde Spot Bitcoin ETF Doorbreekt de Magische Grens van 1 Miljard Dollar

De ARK 21Shares Spot Bitcoin ETF, een gezamenlijk project van ARK Invest en 21Shares, heeft een belangrijke mijlpaal bereikt door meer dan 1 miljard dollar aan beheerd vermogen te verzamelen. Deze prestatie plaatst ARKB als de derde spot bitcoin ETF in de Verenigde Staten die de drempel van 1 miljard dollar overschrijdt, wat erg bullish is voor bitcoin.

Op 9 februari kondigde 21Shares via X aan dat hun samenwerking met ARK Invest deze opmerkelijke prestatie had behaald. In de aankondiging werd gedetailleerd dat de ETF ongeveer 21.455 bitcoins bezat, gewaardeerd op een geschatte 1.021.886.846 dollar.

De ARK 21Shares spot bitcoin ETF rapporteerde ook een gemiddeld handelsvolume over 5 dagen van 81.777.474 dollar.

Gerespecteerde Analist John Bollinger Onthult Dé Bitcoin Beweging die je Niet Mag Missen!

De recente stijging van de prijs van bitcoin (BTC) heeft de aandacht getrokken van veel marktanalisten, die speculeren over de mogelijkheid van een aanzienlijke verschuiving in de markt. Onder de deskundigen die hun mening hebben gegeven, bevindt zich John Bollinger, een bekende handelaar bekend om zijn expertise in bitcoin. In dit artikel nemen we de analyse van John Bollinger onder de loep.

Bitcoin Achtbaan: Waarom Deze Top Trader een Wilde Rit naar $36,500 Voorspelt

Bitcoin heeft onlangs de grens van $47.000 overschreden. Deze stijging wordt door CrypNuevo, een professionele handelaar, gezien als slechts de eerste fase van een uitgebreidere voorspelling. Hij suggereert dat bitcoin mogelijk onder de $40.000 kan dalen als bepaalde voorwaarden voor een verkoopgolf worden voldaan. In dit artikel nemen we de analyse van CrypNuevo verder onder de loep.


The post Goedemorgen Bitcoin: Bitcoin Achtbaan, Waarom Deze Top Trader een Wilde Rit naar $36,500 Voorspelt appeared first on Bitcoinmagazine.nl.