Goedemorgen Bitcoin: Binance topman stapt op

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Binance topman stapt op, cryptobeurs sluit miljardendeal met Amerikaanse Justitie

De CEO van Binance, Changpeng Zhao, is volgens The Wall Street Journal van plan om op te stappen. CZ heeft dit zelf inmiddels ook bevestigd. De baas van de grootste cryptobeurs van de wereld wil volgens het nieuwsmedium aftreden en schuld bekennen aan het overtreden van Amerikaanse anti-witwasvereisten.

Binance sluit daarmee een deal met de overheid om te kunnen blijven opereren, volgens bronnen die bekend zijn met de zaak.

Cryptofraudeur verstuurd stiekem $1,2 miljoen aan bitcoin vanuit gevangenis

Hacker Sriki wordt beschuldigd van de diefstal van $1,2 miljoen aan bitcoin vanuit een gevangeniscel. De echte naam van Sriki is Srikrishna Ramesh en naar verluidt heeft hij in slechts 22 minuten tijd in zijn quarantainecel een miljoenenbedrag aan bitcoin gestolen. Volgens The Hindu werd Sriki in 2020 gearresteerd, nadat hij door de mand viel als een cryptofraudeur.

$100.000.000.000 aan Traditioneel Geld Wacht op Goedkeuring van Bitcoin ETF, Zeggen Analisten van Bloomberg

Volgens nieuwe schattingen van Bloomberg Intelligence kan de markt voor een bitcoin (BTC) exchange-traded fund (ETF) snel uitgroeien tot een “juggernaut” van $100 miljard.

De Amerikaanse investeringsmaatschappij Galaxy Digital is het gesprek aangegaan met ongeveer 300 beleggingsprofessionals over het toewijzen van kapitaal aan BTC in afwachting van de verwachte lancering van de ETF.

 


The post Goedemorgen Bitcoin: Binance topman stapt op appeared first on Bitcoinmagazine.nl.