Goedemorgen Bitcoiin: Nederlandse analist voorspelt koers van $500.000 in 2025

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

PlanB: Bitcoin koers minstens naar $500.000 in 2025

De bitcoin prijs schiet volgend jaar naar de $500.000 en misschien wel hoger. Een ongekende positieve voorspelling van PlanB, de bekende Nederlandse analist die bekend is vanwege het stock-to-flowmodel.
Het S2F-model berekent de schaarste van in dit geval bitcoin door de totale voorraad (stock) te delen door de jaarlijkse productie (flow).

Het model kent veel medestanders, maar ook een hoop critici. Met de aankomende halving en de gestegen prijs neemt de interesse in het model weer toe.

De pseudonieme analist PlanB heeft op Youtube een gedetailleerde analyse en bitcoin prijsvoorspelling voor 2024 en 2025 gedeeld. Hij wijst naar de S2F-grafiek dat bitcoin voor de eerste keer ooit een nieuw all-time high (ATH) had vóór de halving en voegt eraan toe dat de “bitcoin waarde ruwweg op de stock-to-flow model lijn ligt (…) en dat is altijd het geval (…) net voor de halvering en ook deze keer, klopt als een bus.”

Unicum: Binance Vormt Voor Het Eerst Raad Van Bestuur

Binance Holdings, bekend van de gelijknamige cryptobeurs, heeft een mijlpaal bereikt door voor het eerst in haar geschiedenis een raad van bestuur te vormen. Deze raad bestaat uit zeven leden, waaronder zowel interne leidinggevenden van het bedrijf als onafhankelijke leden. Gabriel Abed, voormalig ambassadeur van Barbados in de Verenigde Arabische Emiraten, is benoemd tot voorzitter van deze belangrijke groep voor de organisatie.

Binance is al jaren de grootste cryptobeurs als je kijkt naar handelsvolume. Het is tegelijkertijd ook nog altijd een relatief vage entiteit.

Tether voltooit ‘gouden standaard’ onder de beveiligingscontroles

Tether, de uitgever van de USDT stablecoin, staat al jaren gigantisch onder druk. Vanuit alle hoeken krijgt het bedrijf te horen dat het zou sjoemelen met de cijfers, dat het niet voldoende dekking zou hebben voor zijn stablecoins en dat het een kwestie van tijd is voordat Tether implodeert.

Nu kondigt Tether de succesvolle voltooiing van een System and Organization Controls 2 (SOC) audit aan, waarmee ze het hoogste veiligheidscertificaat ter wereld bemachtigen.

In de verklaring over de voltooiing van SOC schrijft Tether dat het om de “gouden standaard” van beveiliging is voor bedrijven. “Het SOC 2 Type 1 onderzoek is een gouden standaard in beveiliging, die ontwikkeld is door het American Institute of Certificied Public Accountants (AICPA), en onderstreept de positie van Tether als een leider binnen de industrie, die een veilige ervaring wil blijven leveren”, zo schrijft Tether op de website.


The post Goedemorgen Bitcoiin: Nederlandse analist voorspelt koers van $500.000 in 2025 appeared first on Bitcoinmagazine.nl.