Goedemorgen Bicoin: voorspelling van $125.000 per BTC in 2025

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Willy Woo: ‘Bitcoin minimaal op $125.000 in 2025

De populaire on-chain analist Willy Woo zegt dat bitcoin minimaal richting de 125.000 dollar gaat dit jaar, als BlackRock en Fidelity op deze manier blijven inkopen. Woo vertelt zijn ruim 1 miljoen volgers op Twitter dat een market cap van 2,5 biljoen dollar voor bitcoin niet onrealistisch is als de klanten van BlackRock en Fidelity 3 procent van hun vermogen in bitcoin stoppen.

Op basis van zijn optimisme voorspelt Willy Woo een bitcoin koers van minimaal 125.000 dollar voor het einde van 2025.

Meer dan 100 miljard dollar Tether (USDT) gedrukt

Een nieuwe mijlpaal voor Tether’s USDT. De stablecoin heeft een historische marktkapitalisatie van $100 miljard bereikt. Ten opzichte van begint dit jaar is er sprake van een groei van 9%. Dat blijkt uit data van Coingecko.

Dit feit plaatst het bedrijf uit Lugano ver voor op zijn grootste concurrent, USD Coin (USDC), met een marktkapitalisatie die meer dan $71 miljard minder is. Tether is beschikbaar op 14 blockchains, en is de derde grootste cryptocurrency qua marktkapitalisatie, achter Ether.

De recente stijging van de crypto-markt tot boven de $2 biljoen, met bitcoin die 50% in prijs is gestegen, onderstreept Tether’s belangrijke rol als een stabiele optie voor cryptohandelaren. Via de munt kunnen handelaren namelijk vrij gemakkelijk in en uit de markt stappen, dat gaat frictielozer dan het huidige bankstelsel.

Bitcoin ETF’s hebben in 2 maanden ruim $10 miljard aangetrokken, goud ETF’s deden er 2 jaar over

BlackRock’s iShares Bitcoin Trust (IBIT) heeft in slechts zeven weken tijd $10 miljard aan beheerd vermogen verzameld. BlackRock’s iShares Bitcoin Trust (IBIT) heeft in iets meer dan zeven weken $10 miljard aan beheerd vermogen overschreden. Dat is een mijlpaal die het eerste door goud ondersteunde ETF in de VS meer dan twee jaar kostte om te bereiken.

De instroom in bitcoin ETF’s heeft die van goud ver overtroffen, zegt Will Clemente van Reflexivity Research op 3 maart. De recordinstroom in spot bitcoin ETF’s in de laatste week van februari illustreert de enorme interesse in bitcoin vergeleken met goud.


The post Goedemorgen Bicoin: voorspelling van $125.000 per BTC in 2025 appeared first on Bitcoinmagazine.nl.