Gelukkige handelaar kocht 3 jaar geleden Shiba Inu en is nu miljonair

Een belegger heeft $1,24 miljoen verdiend door Shiba Inu (SHIB) meer dan 3 jaar vast te houden. Deze gebruiker kocht ongeveer 48 miljard SHIB voor 2 Ether in januari 2021.

Een kleine investering van de memecoin Shiba Inu heeft geresulteerd in een winst van meer dan $1 miljoen, volgens on-chain data. De belegger kocht op 31 januari 2021 48,1 miljard SHIB voor twee wrapped ether (WETH) op de beurs Uniswap, voor een prijs van ongeveer $2.700.

Na het SHIB bijna drieënhalf jaar vastgehouden te hebben, verkocht de gebruiker het vanmorgen toen de prijs van SHIB steeg tot $0,000026. De verkoop van de SHIB was gewaardeerd op $1,24 miljoen, wat een toename van 47.592% van de initiële investering betekent.

Handelen in Shiba Inu

Shiba Inu is een op Ethereum gebaseerde cryptocurrency die zichzelf promoot als de “Dogecoin killer”. Shiba Inu is een memecoin met een marktkapitalisatie van $15,2 miljard en een circulerend aanbod van 589,3 biljoen. SHIB kreeg populariteit na het succes van dogecoin, beide geïnspireerd door afbeeldingen van het Japanse hondenras Shiba Inu. Het is een grote gok, net als andere memecoins. Dit soort grote winsten komen ook met een ander verhaal: aan de andere kant van dit soort trades zitten ook verliezers.

De memecoin is een van de geaccepteerde crypto’s voor de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump voor de presidentsverkiezingen van 2024 in de VS. De handelsapp Robinhood heeft SHIB op 24 april 2024 ook genoteerd voor handel voor inwoners van New York.


The post Gelukkige handelaar kocht 3 jaar geleden Shiba Inu en is nu miljonair appeared first on Bitcoinmagazine.nl.