Gebruikers Binance kunnen wedden op tokens op het futuresplatform

Cryptobeurs Binance introduceert zijn Next-platform. Gebruikers van de exchange kunnen daarmee speculeren op welke tokens er naar de futures-beurs gaan komen.

De beurs vertelt dat gebruikers tokens konden nomineren om te worden meegenomen op het platform. Eenmaal genoteerd, dan kan elke trader erop wedden.

Als het vervolgens lukt om de cryptotoken te noteren op de échte beurs, dan verdienen deze gebruikers beloningen. Denk daarbij aan vouchers voor de handel in futures, of kortingen op handelskosten. De waarde van de voucher komt neer op 1,2 maal de keuze van de trader.

Indirect wedden de traders dus op potentiële token listings door een “keuze” te kopen voor 1 USDT. Men kan zo voorspellingen doen voor maximaal drie digitale tokens, met een maximum van 100 keuzes tegelijk. Als de token niet genoteerd wordt, kan de handelaar zijn stablecoins terugkrijgen.

De beurs verduidelijkt dat het geen stemplatform is. Het proces van het aanbieden van nieuwe cryptovaluta op het platform blijft zoals het is.

“Futures NEXT opereert onafhankelijk van het noteringsproces van Binance en richt zich op het belonen van nauwkeurige marktvoorspellingen in plaats van op het beïnvloeden van token listings.”

Eerder vandaag berichtten we al hoe Binance US, de Amerikaanse dochteronderneming van de grootste beurzen van de wereld, helemaal wegzakt. Het is sinds de rechtszaak van de SEC, het ontslag van personeel en ook het weglopen van werknemers helemaal “geïmplodeerd”.


The post Gebruikers Binance kunnen wedden op tokens op het futuresplatform appeared first on Bitcoinmagazine.nl.