Galaxy Digital rapport onthult: crypto wordt mainstream – wat betekent dit voor toekomst crypto?

De mainstream adoptie van digitale activa neemt toe dankzij vooruitgang in de regelgeving en stijgende institutionele interesse, volgens een onderzoek van Canaccord Genuity.

De adoptie van cryptocurrency zal naar verwachtingen de groei binnen de sector blijven drijven. Crypto investeringsbedrijf Galaxy Digital heeft een sterke positie om te kapitaliseren op deze trends, dat blijkt uit een recent onderzoek van Canaccord.

Koersdoelstelling van Galaxy Digital is bijgesteld

Galaxy Digital is een prominente speler in de crypto financiële services sector. Uit onderzoek van Canaccord Genuity blijkt dat GLXY zal profiteren van de stijgende mainstream adoptie. Het heeft daarom zijn koersdoelstelling voor GLXY verhoogd van C$ 17 naar C$ 23.

De koers van Galaxy Digital is op het moment C$ 16,11 waard, een daling van -7,84% in de afgelopen 24 uur. Toch blijft Canaccord bullish over de positie van GLXY. Het rapport benadrukt de strategische positionering en effectieve bedrijfsuitvoering als de drijvende factoren voor dit positieve vooruitzicht.

Dankzij partnerschappen met grote financiële bedrijven zoals Invesco, DWS en Itau heeft Galaxy Digital een sterk fundament in de crypto ETF-markt. Deze financiële bedrijven zullen naar verwachtingen wereldwijd voor veel groei zorgen in de ETF-sector.

https://twitter.com/pure_ai_chain_/status/1800158512095559680

Een andere factor die meespeelt, is de recente overname van Bitstamp door Robinhood. Tijdens deze overname was Galaxy de financiële adviseur voor de crypto exchange. Deze deal benadrukt de capaciteiten van Galaxy op het gebied van investment banking.

Verder benoemt het rapport ook de mogelijkheid dat de Helios mining faciliteit in west Texas, die Galaxy bezit, in waarde stijgt. Als de vraag naar Bitcoin mining blijft stijgen, dan versterkt dit de huidige positie van GLXY.

Al met al is Canaccord Genuity optimistisch over zijn nieuwe koersdoelstellingen van Galaxy Digital. Het rapport benoemt de sterke marktprestaties en strategische positie als de belangrijkste factoren. De toenemende adoptie van Web3 en de vooruitgang in de regelgeving rondom crypto versterken dit vooruitzicht.

Beste cryptomunten voor stijgende adoptie

Wat betekent de toenemende mainstream adoptie eigenlijk voor de toekomst van crypto? Dankzij de hogere adoptie zullen verschillende altcoin projecten die utiliteit bieden in de echte wereld ook kunnen stijgen. Projecten zoals Render en Avalanche zijn in de afgelopen jaren daardoor enorm gestegen.

Nieuwe altcoins kunnen op vergelijkbare wijze exploderen. Laten we daarom een kijkje nemen naar twee veelbelovende altcoins die in de toekomst toonaangevende crypto projecten kunnen zijn.

99Bitcoins – Verdien beloningen door over crypto te leren

Een project dat in de lucht zou kunnen schieten bij een stijgende adoptie van crypto, is 99Bitcoins ($99BTC). Dit platform is sinds 2013 al actief en leert beginnende traders alles over blockchain en Web3. Meer dan 2 miljoen gebruikers hebben de crypto cursus gevolgd op dit platform. Sinds kort lanceert 99Bitcoins zijn eigen token, $99BTC.

Met deze token zullen gebruikers kunnen staken om passief inkomen te verdienen, exclusieve lessen en mentorschappen kopen van experts of geavanceerde trading signalen aanschaffen. Daarnaast is $99BTC de munteenheid van het 99Bitcoins ecosysteem. Het platform wil namelijk een ecosysteem bouwen waar gebruikers worden beloond als ze over blockchain leren.

Dit wil 99Bitcoins bereiken via zijn Learn-to-Earn model. Gebruikers voltooien gratis cursussen op het platform om $99BTC tokens te verdienen. Bij een stijgende adoptie van cryptocurrency zullen steeds meer beginnende traders willen leren over Web3, wat voor meer vraag naar $99BTC zorgt.

Vroege investeerders hebben voorlopig de kans om $99BTC tokens tegen een lage presale prijs te kopen. Het project heeft al meer dan $ 2,1 miljoen opgehaald. Beleggers kunnen $99BTC kopen voor slechts $ 0,00109 per stuk. Investeer in dit educatieve crypto platform en profiteer van de toenemende mainstream adoptie.

Beste educatieve token

99Bitcoins: learn-to-earn token

  • Verdien $99BTC terwijl je alles leert over cryptocurrency
  • Airdrop van 99.999 $99BTC tokens
  • Bridge naar BRC-20 token inclusief staking opties

Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Dit is geen beleggingsadvies. Doe zelf onderzoek.

 

PlayDoge – Voedt je eigen virtuele huisdier op en verdien tokens

PlayDoge ($PLAY) is een gloednieuwe play-to-earn (P2E) game die inspiratie opdoet van Tamagotchi. Met een stijgende adoptie van cryptocurrency en groeiende Web3 gaming sector is PlayDoge de ideale mix. Het biedt utiliteit in de echte wereld en geeft spelers de mogelijkheid om $PLAY tokens op een leuke manier te verdienen.

Spelers voeden hun eigen PlayDoge op door deze op tijd eten te geven, te trainen en te laten slapen. Hiervoor verdienen ze XP en $PLAY tokens. XP wordt gebruikt om de leaderboards bij te houden. Gebruikers die het hoogst eindigen, ontvangen extra beloningen. Ook kun je samen met je PlayDoge minigame levels voltooien voor $PLAY tokens.

PlayDoge presale pagina

Verzorg je je PlayDoge niet goed, dan loop je de kans dat het wegrent of doodgaat. Je wordt hierdoor aangemoedigd om goed te zorgen voor je PlayDoge, gezien je je vooruitgang kwijt kan raken, waardoor je moeilijker $PLAY tokens verdient. Investeerders zullen de $PLAY tokens ook kunnen staken voor een jaarlijks rendement van 238% per jaar. Er zijn dus genoeg manieren om geld te verdienen met deze cryptomunt.

Momenteel organiseert PlayDoge een presale waar 50% van het totale tokenaanbod tegen een lage prijs beschikbaar is voor vroege investeerders. $PLAY tokens kosten nu $ 0,00507 per stuk, maar deze prijs zal in de opeenvolgende presale fases toenemen. Wees er daarom snel bij voordat deze Web3 crypto game de volgende grote hit wordt en koop $PLAY.

Play-to-earn meme coin

PlayDoge – play-to-earn Doge familie meme

  • Gebaseerd op het legendarische Tamagotchi concept
  • Verdien extra $PLAY tokens via de game & staking
  • Ontwikkeld op de goedkope en snelle Binance Smart Chain

Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Dit is geen beleggingsadvies, doe je eigen onderzoek.

 

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post Galaxy Digital rapport onthult: crypto wordt mainstream – wat betekent dit voor toekomst crypto? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.