Gala Games herstelt $ 22 miljoen aan ETH terug na grote hack

Gala Games heeft met succes ongeveer $22 miljoen in Ether teruggevorderd van de dader achter een aanzienlijke beveiligingslek.

Details van het incident en herstel

Het beveiligingsincident, dat plaatsvond op 20 mei, betrof het ongeautoriseerd slaan en gedeeltelijk verkopen van 5 miljard GALA tokens, wat in eerste instantie voor grote opschudding zorgde binnen het platform.

Dankzij de snelle acties van Gala Games, in combinatie met de hulp van de federale wetshandhavers, konden de volgende dag 5913,2 ETH, ter waarde van ongeveer $ 22,3 miljoen, worden teruggehaald uit de portemonnee van de aanvaller.

Implementatie van GalaChain

Als reactie op de inbraak maakte Gala Games gebruik van de GalaChain blocklist protocol functie om 4,4 miljard van de geslagen GALA tokens binnen slechts 45 minuten te bevriezen.

Het bedrijf heeft plannen aangekondigd om het equivalente aantal GALA tokens terug te kopen met de teruggegeven ETH en verbranden. Dit is bedoeld om de impact op de marktwaarde van de token te beperken en de stabiliteit te garanderen.

Reactie van de markt

Na het incident heeft Gala Games een bestuursstemming voorgesteld om te beslissen of de bevroren 4,4 miljard GALA tokens als permanent verbrand moeten worden beschouwd, waardoor ze effectief uit de circulatie worden gehaald.

Daarnaast heeft DWF Labs, een technologiebedrijf, 28 miljoen GALA tokens gekocht op de open markt, met als doel de waarde van de token te stabiliseren en steun te betuigen aan de herstelstrategieën van Gala Games.

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Samenvatting

Het effectieve crisismanagement van Gala Games na het beveiligingslek toont de robuustheid van hun beveiligingsmaatregelen. Het benadrukt echter ook de uitdagingen van het handhaven van bestuur en investeerdersvertrouwen te midden van interne conflicten en marktvolatiliteit.

De lopende juridische geschillen en strategische beslissingen zullen cruciaal zijn voor het vormgeven van het toekomstige traject van het platform.


The post Gala Games herstelt $ 22 miljoen aan ETH terug na grote hack appeared first on Bitcoinmagazine.nl.