Floki Inu Koers Stijgt Verdere 20% in 24u – Is Dit De Beste Crypto Meme Om Nu Te Kopen?

Terwijl bij Bitcoin investeerders de champagne losgaat om te proosten op een nieuwe All Time High, en Ethereum hard op weg lijkt richting (misschien wel) de $5.000, staan ook crypto meme liefhebbers te dansen op hun bureau. Met een groei van 789% binnen één maand doet PEPE het uitzonderlijk goed. Ook Dogecoin (meer dan 100%) en Shiba Inu (263%) doen het voortreffelijk deze maand.

De show wordt echter met name gestolen door Floki, dat in dertig dagen met bijna 800% de lucht in ging. Het goede nieuws? De groei lijkt voorlopig nog niet voorbij. Is Floki de beste token om nu in te investeren?

Enorme stijgingen

Een groot deel van de FLOKI groei werd in de afgelopen twee weken gerealiseerd, toen de koers met 200% de lucht in ging. Dankzij de goede prestaties staat de sympathieke crypto meme nu op $0,00028045, hoger dan de eerdere All Time High die in november 2021 gehaald werd.

Dankzij de enorme groei van de token is ook de market cap flink gestegen: deze bedraagt nu zo’n $2,6 miljard. Dit zorgt ervoor dat op de ranglijst van grootste crypto’s deze meme coin behoorlijk wat plaatsen gepakt heeft. Momenteel bezet de token de 48e positie. Daarmee is BONK, toch wel een van de beste crypto memes van de afgelopen maanden, op een ruime achterstand gezet. Om PEPE (op de 38e plek) in te halen zal Floki er nog wel wat gas bij moeten geven, de crypto meme rondom de kwaadaardige kikker heeft een market cap van $3,8 miljard.

Floki koers grafiek. Bron: Tradingview

Kijken we naar het koersverloop van de token in de afgelopen dertig dagen, dan valt op dat de groei pas in de afgelopen twee weken is begonnen – dit terwijl de groei van grote ‘serieuze’ crypto zoals de Bitcoin koers en Ethereum koers al veel eerder inzette. Dit past bij een patroon dat vaker terugkeert, waarin Bitcoin investeerders hun tokens herinvesteren in kleinere tokens. Meme coins zoals Floki profiteren met een kleine vertraging van stijgend vertrouwen op de cryptomarkt.

Floki Inu – Nu Instappen?

FOMO groeit nu Floki flink aan het pumpen is, en misschien sta je naar aanleiding van dit bericht wel op het punt om in Floki te investeren. Het is maar de vraag of dat verstandig is. Mogelijk is de grootste pump al achter de rug, en stijgt de token vanaf dit moment slechts met enkele (tientallen) procenten. Alsnog een mooie winst, maar de beste crypto in de meme sector levert vaak winstfactoren van x10 of meer op.

De eerste Floki investeerders lijken momenteel al hun winst uit de token te halen, en zij gaan op zoek naar een nieuwe investeringsmogelijkheid. Momenteel lijken drie kleine cryptomunten met potentie in de ideale positie te zitten om de nieuwe crypto meme hype te worden.  Wat is de beste crypto om nu al in te investeren?

$PEEN – Het geheim van meme crypto

Wie in crypto investeert, houdt daar in het algemeen niet z’n mond over. Toch kan het verstandig zijn om een investering in de nieuwe crypto meme PEEN ($PEEN) stil te houden voor je vrienden en familie. Het design van de token, gethematiseerd rondom getekende penissen en matige seksuele woordspelingen, is op zijn minst nogal gênant.

De token is, volgens het marketingteam achter de token, klaar om de markt te ‘PEEN’etreren, en uiteraard wil men daarbij flink gaan ‘Pumpen’. Grootspraak, of niet? Feit is dat tokens rondom een enigszins banaal thema in het verleden een enorme groei neer hebben weten te zetten. Deze gloednieuwe meme coin (in maart gelanceerd) wijkt in die zin niet veel af van wat we eerder hebben gezien.

PEEN is gemaakt om snel te pumpen – met het bijzondere design en een kleine market cap heeft deze token het helemaal in zich om vroegtijdig tot een enorm hoogtepunt (pun intended) te komen. Investeer je nu, dan mis je de pump niet. Neem vooral een kijkje op de website om te wennen aan het bijzondere design – maar zorg er eerst voor dat er niemand op je scherm mee kan kijken.

 

SMOG – Aidrop met Groeikans

Het team achter de SMOG meme coin, gethematiseerd rondom een vuurspuwende draak, kiest een andere aanpak om haar token mainstream te maken. In navolging van BONK organiseren ook zij een enorme gratis Crypto Airdrop om bekendheid te vergaren.

De SMOG token drop zal, volgens het projectteam, de grootste airdrop ooit worden. Liefst 35% van het totale aantal tokens zal via deze aidrop in de wallets van investeerders belanden. Daarbij geldt dat grote investeerders en vroege investeerders procentueel meer krijgen dan anderen. De verdeling zal namelijk plaatsvinden aan de hand van het aantal aidrop credits dat je hebt verzameld.

Nu kopen en staken zorgt ervoor dat je meer waar voor je geld krijgt. Bonk kon enorm stijgen dankzij de airdrops – zal het SMOG ook lukken?

 

SPONGE – Nieuwe kans op x100?

Tijdens de bear market in het voorjaar van 2023 was SPONGE een van de beste crypto’s van het moment. Ondanks de slechte omstandigheden steeg de market cap van de token van $1 miljoen naar $100 miljoen, en konden sommige investeerders een winstfactor van x100 of meer uit de token trekken.

Nu is Sponge terug met een nieuwe versie, Sponge V2. Deze versie is, volgens het projectteam, ‘bigger and better’ dan het origineel. Zo staat er nu vanaf het begin een community klaar om een rally te verzorgen, is er een groter marketingbudget en kent de token een eigen P2E racing game.

Koop je Sponge V2 (die de ticker $SPONGE van zijn voorganger heeft overgenomen) met Polygon, dan kun je 490% staking rewards krijgen. Dit maakt investeren in deze token, die x100 kan gaan, wel heel verleidelijk.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post Floki Inu Koers Stijgt Verdere 20% in 24u – Is Dit De Beste Crypto Meme Om Nu Te Kopen? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.