Flash crash Crypto Memes na 2000% pump Book of Memes (BOME) – Kan nieuwe crypto SHIB, DOGE en FLOKI inhalen?

Terwijl een groot deel van de crypto meme coins een flash crash ondergaat, is er een nieuwe meme coin die enorm is gestegen. Book of Memes (BOME) is in de afgelopen week met wel 2.000% gestegen na zijn listing op de gecentraliseerde exchange Binance.

Andere meme coins zoals Dogecoin, Shiba Inu en Pepe hebben dalingen gezien van 7% in de afgelopen 24 uur. Wat is er allemaal aan de hand in de wereld van meme coins tijdens deze crypto crash?

Book of Meme betreedt top 100 cryptomunten na Binance listing

Tijdens de huidige crypto crash in de algemene markt, is er één cryptomunt die zijn hoofd boven de beste cryptomunten uitsteekt. Dit is Book of Meme (BOME), een gloednieuwe meme coin op Solana die afgelopen week is gelanceerd.

Het project is ontwikkeld door Darkfarms, de maker van Pepe, en kreeg in korte tijd veel interesse van investeerders. Het doel van BOME is om een permanente opslag te maken voor internet memes. De meme coin werd geïntroduceerd op 10 maart en BOME begon zijn presale op 13 maart.

Tijdens deze presale moesten gebruikers SOL tokens sturen naar een wallet adres van Darkfarms. De BOME tokens hadden geen vaste prijs en werden verdeeld aan de hand van het percentage bijgedragen SOL tokens per gebruiker.

BOME koers / Bron: CoinMarketCap

BOME steeg al snel van $0,0008752 naar zijn piek op 16 maart van $0,02683. Dit is een stijging van bijna 3.000% in minder dan twee dagen tijd.

Het momentum van de cryptomunt werd ondersteund door listings op verschillende grote exchanges, waaronder een Binance listing op 16 maart.

https://twitter.com/kucoincom/status/1768557940301328593

Sinds zijn recordhoogte is Book of Meme gedaald naar zijn huidige koers van $0,01813. Dit tekent een daling van 24,23% in de afgelopen 24 uur.

BOME bevindt zich nu in een fase waarbij de hype de fundamentals van de crypto meme coin voorbij zijn gegaan. De shitcoin zou nu langere perioden van een cool-off kunnen doormaken, waardoor investeerders zich beter kunnen richten op alternatieven.

Top meme coins te midden van crypto crash

Te midden van een algemene marktcorrectie zijn de grootste meme coins met meer dan 10% gedaald in de afgelopen week. De drie grootste meme coins, Dogecoin, Shiba Inu en Pepe, zijn allemaal gedaald terwijl de totale marktkapitalisatie van de crypto sector ook daalde met 3,24% in de afgelopen 24 uur.

Shiba Inu had de grootste dalingen te verduren van alle drie. De cryptomunt is nu $0,00002722 waard, een daling van 20,31% in de afgelopen week. Daarna komt Dogecoin met een huidige waarde van $0,1499 en 13,66% daling in een week, gevolgd door Pepe op $0,000007759 en -10,74%.

In een maand tijd zijn de koersen nog steeds significant gestegen. De huidige crypto crash kan dus worden toegekend aan een markt die zich herstelt van de verhoogde koopdruk van afgelopen weken.

Traders stellen hun winst veilig in anticipatie op de volgende grote bull run. Deze zal naar verwachtingen mogelijk plaatsvinden na de volgende Bitcoin halving in april.

Veelbelovende crypto projecten tijdens marktcorrectie

Gezien de markt zich nu lijkt te corrigeren van de bull run van afgelopen maand, zullen explosieve stijgingen bij gevestigde cryptomunten voorlopig onwaarschijnlijk zijn. In de tussentijd kunnen investeerders op zoek zijn naar nieuwere veelbelovende crypto projecten.

In de onderstaande sectie zul je daarom drie veelbelovende altcoins vinden.

Dogecoin20 – Nieuwe ERC-20 Dogecoin met staking

Dogecoin20 (DOGE20) is een gloednieuwe veelbelovende cryptomunt op het Ethereum netwerk. De token is gebaseerd op de originele Dogecoin, maar dan brengt deze token werkelijk utility met zich mee. Het belangrijkste verschil tussen de twee is de mogelijkheid om tokens te staken. Hierdoor kunnen gebruikers passieve beloningen verdienen door het netwerk veilig te stellen. Deze beloningen lopen op tot 518% per jaar.

Dogecoin20 crypto meme

Ook de tokenomics van Dogecoin20 zijn anders. Terwijl DOGE steeds meer tokens introduceert via mining, ligt bij Dogecoin20 het totale token aanbod vast. Hierdoor zal er geen inflatie plaatsvinden.

Op dit moment kunnen gebruikers Dogecoin20 tokens kopen via de website van het project. Ruil Ethereum of USDT tokens in en stake direct je tokens. Investeer snel voordat de prijs van $0,000152 per token stijgt.

Smog – Verdien gratis crypto via enorme airdrop

Smog (SMOG) is een ander veelbelovend crypto project op Solana. Deze vurige draak heeft als doel om de meme coin markt te heersen. Vlak na zijn ‘fair launch’ op de Jupiter DEX steeg de token al snel met 300%.

Wat Smog zo speciaal maakt, is dat het project de grootste Solana crypto airdrop ooit belooft. 35% van de 1,4 miljard tokens is namelijk gereserveerd voor deze airdrop. Verder wordt 50% van de tokens ingezet voor marketing, zodat investeerders op de hoogte zijn van de plannen van $SMOG.

Smog token crypto meme

Gebruikers kunnen airdrop punten verdienen door SMOG tokens voor een lange periode bij zich te houden. Ook ontvangen gebruikers punten door opdrachten te voltooien op Zealy. Hoe meer airdrop punten, hoe meer tokens je ontvangt bij de airdrops.

Het zal niet gek zijn als Smog in de voetstappen van andere succesvolle Solana meme coins zoals DogWifHat en Bonk volgt. Schaf daarom snel deze veelbelovende cryptomunt aan voordat het project explodeert.

Sponge V2 – Nieuwe start van succesvolle meme coin

Sponge V2 (SPONGE) is een nieuwe versie van de eerder succesvolle $SPONGE meme coin. Gebruikers die de originele 100x van Sponge V1 hebben gemist, krijgen bij dit project opnieuw de kans.

Het project bouwt namelijk voort op de community van 30.000 leden. Daarnaast bevat deze cryptomunt verschillende leuke toevoegingen, zoals een gloednieuwe play-to-earn racing game.

Sponge V2 crypto meme

Ook kunnen gebruikers staking beloningen verdienen met $SPONGE. De token is onlangs gebridged met Polygon. Staking beloningen zijn op dit moment 174% per jaar voor Ethereum en 425% per jaar voor Polygon.

De tokens zijn op verschillende exchanges verkrijgbaar. Ook kun je direct op de site tokens kopen. Wees er zo snel mogelijk bij en haal het maximale uit je investering via de royale staking beloningen op Polygon.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post Flash crash Crypto Memes na 2000% pump Book of Memes (BOME) – Kan nieuwe crypto SHIB, DOGE en FLOKI inhalen? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.