Explosieve Groei: NFT Markt Doorbreekt $400 Miljoen in Één Week

Recente gegevens van Cryptoslam.io laten zien dat de markt voor niet vervangbare tokens (NFT’s) aanzienlijk is gegroeid. De verkoop in de laatste zeven dagen heeft $412,384,130 bereikt, wat een stijging van 35,14% is vergeleken met de cijfers van de week ervoor. Dit is al de derde week op rij dat de NFT markt groeit. Zijn NFT’s officieel terug? Laten we een kijkje nemen naar de gegevens.

Grote verkoopcijfers voor NFT’s

Volgens de nieuwste gegevens van Cryptoslam.io is er in de afgelopen week voor $412,384,130 aan NFT’s verkocht. Deze stijging is voornamelijk te danken aan NFT’s die gebaseerd zijn op bitcoin, die alleen al $154.82 miljoen van de totale verkoop voor hun rekening namen. Dat is meer dan een verdubbeling vergeleken met de week ervoor.

De ethereum blockchain volgt op de voet met $153.94 miljoen aan verkopen, een stijging van 10.60% in transacties die gebaseerd zijn op ethereum. Andere blockchains zoals solana, BNB Chain en Mythos Chain zagen ook een toename in de verkoop van NFT’s.

Dit zijn de best verkochte NFT’s

De best verkochte NFT collectie van de week was “Uncategorized Ordinals” op bitcoin, met een verkoop van $39,037,963. Dit is een enorme stijging van 213.99% vergeleken met de week ervoor. Dicht daarachter kwam de “Nodemonkes” collectie met $32,648,037 in verkopen. Andere opvallende collecties waren Pandora, Creepz en Cryptopunks.

De duurste NFT verkoop was een bitcoin NFT genaamd “Burgie”, die voor $1.44 miljoen werd verkocht. Ook waren er grote verkopen op solana en ethereum, met respectievelijk “Composable Restaking Position” voor $1.1 miljoen en “Lif3 v3 Position” voor $597,800. Op de BNB Chain en Polygon werden ook NFT’s voor hoge prijzen verkocht.

De toekomst van NFT’s

In 2021 zagen we een grote stijging in de hype rondom NFT’s, maar dit zwakte al snel af. Er zijn echter steeds meer signalen dat de hype weer lijkt te stijgen, bijvoorbeeld door de inzet van Binance. De handelsbeurs heeft namelijk een NFT marketplace gemaakt gericht op Ordinals op de bitcoin blockchain.


The post Explosieve Groei: NFT Markt Doorbreekt $400 Miljoen in Één Week appeared first on Bitcoinmagazine.nl.