Explosieve groei meme crypto: 138 nieuwe tokens in april – Wat zijn de beste meme coins om te kopen?

CoinMarketCap voegde in de maand april 138 nieuwe meme coins toe aan zijn database. Nu er steeds meer nieuwe meme coins gelanceerd worden, is het ook steeds moeilijker voor investeerders om nieuwe en betrouwbare crypto meme coins te spotten die een goed fundament voor stijgingen hebben. Hieronder bespreken we daarom de beste meme coins van dit moment.

In april voegde CoinMarketCap 138 nieuwe meme coins toe aan zijn database. Het aantal nieuwe crypto meme coins in april kan echter nog een stuk hoger liggen, aangezien CoinMarketCap gemiddeld slechts 10% van alle nieuwe meme coins list op zijn trading site.

Dogecoin vs Shiba Inu koers grafiek – Bron: CoinMarketCap

De crypto meme coin markt doet het recentelijk erg goed en dat is dan ook een belangrijke reden waarom er steeds meer nieuwe meme coins gelanceerd worden. Dogecoin is vandaag met 5,2% gedaald, maar en ligt hierdoor 3,8% lager dan een week terug. Tegelijkertijd is ook Shiba Inu vandaag met 4% gedaald.

Nieuwere meme coins hebben hun weg omhoog opnieuw ingezet. Pepe coin wist vandaag al met 1% te stijgen, hoewel Dogwifhat op Solana vandaag met 5% daalde.

Maar gezien de crypto meme coin markt goed heeft gepresteerd in de afgelopen week, gaan steeds meer investeerders op zoek naar nieuwe meme coins die de kans hebben om aanzienlijk te stijgen op de korte termijn. Door het grote aantal nieuwe meme coins dat elke maand op de markt verschijnt kan dit echter erg moeilijk zijn voor zowel nieuwe als ervaren investeerders.

Om deze reden bespreken we hieronder een drietal van de beste meme coins van dit moment. Al deze crypto meme coins zijn betrouwbaar en kunnen rekenen op de ondersteuning van een ervaren team aan ontwikkelaars dat weet wat nodig is om succesvol te zijn.

Dogeverse (DOGEVERSE) – Innovatief multi-chain alternatief voor grootste meme coin van de wereld

Met Dogeverse is er een nieuw alternatief voor Dogecoin op de markt verschenen dat zich onderscheidt van zijn voorgangers. Deze token is namelijk bezig met een multi-chain alternatief, en ontwikkelt zijn token daarvoor op meerdere blockchains. Naast dat Dogeverse beschikbaar gaat zijn op de Solana blockchain, wordt het ook ontwikkeld op de Ethereum, BNB, Base, Polygon en Avalanche blockchains.

Op deze manier zijn gebruikers in staat om te profiteren van de beste functies van hun favoriete blockchains. Ook heeft het project aangegeven hierdoor te kunnen rekenen op betere liquiditeit, iets wat zal leiden tot goedkopere en snellere transacties.

Dogecoin brengt ook utility met zich mee via zijn staking mechanisme. Voor dit staking mechanisme zijn 20 miljard van de totale token voorraad van 200 miljard tokens gereserveerd. Op dit moment kunnen gebruikers die DOGEVERSE tokens staken profiteren van een APY van 68%.

De presale van Dogeverse wist al snel zijn doel van $13 miljoen te behalen en is hierdoor zijn laatste fase van de presale ingegaan. Investeerders hebben hierdoor nog maar beperkt de tijd om DOGEVERSE tokens te kopen voor de lage prijs van $0,00031.

 

Sealana (SEAL) – Nieuwe Solana meme coin met aanzienlijk potentieel

Met Sealana is er een nieuwe Solana meme coin op de markt verschenen die de successen van BONK en WIF kan evenaren. Deze nieuwe meme coin positioneert zich op de Solana blockchain en hoopt daarmee voort te kunnen bouwen op het eerdere succes van onder andere BONK en WIF. Deze tokens hebben inmiddels beide een market cap van boven de $1 miljard.

Sealana maakt gebruik van een hilarische mascotte om de nodige aandacht te creëren. Sealana wordt afgebeeld door een mollige zeehond die de hele dag achter de computer zit en World of Warcraft speelt, een subtiele hint naar het World of Warcraft karakter van South Park.

Wat is Sealana?

Deze mascotte wist al duidelijk de nodige aandacht te trekken, aangezien de presale in no-time meer dan $415.000 wist op te halen. Binnen deze presale wordt er gebruik gemaakt van een send-to-wallet airdrop systeem waardoor investeerders de SEAL tokens in hun wallet zullen ontvangen via een airdrop zodra de presale afgerond is.

1 SOL levert je op dit moment 6.900 SEAL tokens op. Dat staat gelijk aan ongeveer $0,022 per token tegen de huidige SOL koers van $154.

 

WienerAI (WAI) – Nieuwe meme coin brengt werelden AI crypto en meme coins samen

WienerAI si een nieuwe meme coin die de werelden van AI crypto en meme coins samenbrengt door de introductie van zijn WienerAI mascotte. Deze ‘wiener’ hond is beïnvloed door AI en maakt daarmee indruk op zowel de AI crypto als meme coin community.

De ‘wiener’ hond mascotte van AI wordt gecreëerd door een wetenschapper in het jaar 2132 die per ongeluk het DNA van een hotdog toevoegde aan zijn creatie. Dit leidde tot het hilarische figuur van de WienerAI mascotte.

Ondanks dat WienerAI een meme coin is, heeft het wel utility door middel van zijn staking mechanisme. Gebruikers die de WAI token vastzetten kunnen een aantrekkelijk passief inkomen realiseren. Op dit moment is er sprake van een APY van maar liefst 655%.

De WAI token kan gekocht worden in een presale die inmiddels al meer dan $1,51 miljoen aan vroege investeringen heeft opgehaald. Tokens kosten nu nog beperkte tijd $0,000705 maar zullen in minder dan 24 uur verder gaan stijgen in prijs. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

 

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post Explosieve groei meme crypto: 138 nieuwe tokens in april – Wat zijn de beste meme coins om te kopen? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.