Experts voorspellen grote stijging voor chainlink koers: Moet je nu investeren?

De Chainlink koers heeft recent de $17,50 grens overschreden. Volgens Santiment is het aantal winstgevende transacties voor LINK nu 11 keer hoger dan het aantal verliesgevende transacties. Dit is de hoogste verhouding sinds 8 december 2022.

Op dit moment handelt LINK, de eigen munt van het Chainlink netwerk, rond $17,60. Uit gegevens van CoinGecko blijkt dat LINK in de laatste 24 uur met 5,8% is gestegen en blijft in het $17 bereik. Maar wat is de koers verwachting voor Link nu de markt weer in het groen staat door de speculatie over het goedkeuren van de Ethereum spot ETFs.

Chainlink koers verwachting in juni

Dit jaar heeft LINK indrukwekkende prestaties laten zien en staat het bovenaan de lijst van best presterende munten. In de afgelopen 30 dagen is de prijs van LINK met 14,1% gestegen. Hoewel de prijs nog 66,7% onder het vorige hoogste punt van $52,70 ligt, is de kans dat LINK dubbele cijfers bereikt groter dan ooit.

Crypto experts bij Changelly hebben hun prijsvoorspelling voor Chainlink (LINK) voor eind mei gegeven. Ze voorspellen dat LINK een minimumprijs van $18,56 en een maximumprijs van $23,08 kan bereiken. De gemiddelde prijs van LINK wordt verwacht rond de $20,82.

Wat gaat de prijs van Link doen op de lange termijn?

Changelly’s experts voorspellen dat LINK tegen december 2025 mogelijk $29 kan bereiken. De markt kan echter onvoorspelbaar zijn en in beide richtingen bewegen, afhankelijk van het algemene marktsentiment. Tenzij Bitcoin aan kracht wint en het $70.000 niveau herwint, zal LINK waarschijnlijk een bescheiden prestatie vertonen.

Aan de andere kant kan een definitieve goedkeuring van een Ethereum spot ETF weer extra geld in crypto laten vloeien. Mogelijk vloeit er dan zelfs geld van Bitcoin naar Ethereum, wat het begin van een grote altseason zou kunnen zijn. In een altseason kan de koers van Link flink gaan stijgen. Tot die tijd is het dus vooral belangrijk om de gebeurtenissen rondom de goedkeuring van nieuwe ETFs in de gaten te houden.


The post Experts voorspellen grote stijging voor chainlink koers: Moet je nu investeren? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.