eTukTuk (TUK) Behaalt $500k Mijlpaal in Duurzame Crypto Presale Met Investeerders die Bijdragen aan een Groene Toekomst

Steeds meer duurzame crypto projecten duiken op om de blockchain te gebruiken tegen klimaatverandering. Een voorbeeld hiervan met een succesvolle presale is de nieuwe eTukTuk (TUK), die zich bezighoudt met het produceren van elektrische voertuigen in ontwikkelingslanden.

De presale van de native TUK token heeft al meer dan $500.000 opgehaald en vliegt snel naar de volgende mijlpalen.

Het ecosysteem van eTukTuk is erg aantrekkelijk voor zowel gebruikers als investeerders, die beiden bij kunnen dragen aan het klimaat. Met de indrukwekkende features van het project, heeft het veel aandacht gekregen van vroege investeerders tijdens de presale.

In dit artikel kijken we naar de details over dit duurzame crypto project en hoe je kunt profiteren van deze presale.

eTukTuk Trekt Aandacht van Nieuwe Crypto investeerders Met zijn Indrukwekkende Features en Beloningen

eTukTuk (TUK) is een echte uitblinker onder duurzame crypto projecten, dankzij zijn aantrekkelijke concept waarmee het de blockchain gebruikt om een lucratief en groen ecosysteem te bouwen. Het team maakt gebruik van onder andere AI om CO₂ uitstoot te verlagen met het bieden van groene alternatieven voor vervuilende Tuktuks.

Hiermee helpt eTukTuk niet alleen ontwikkelingslanden om over te stappen op elektrisch, maar stimuleert het project mensen over de hele wereld om dit te doen. Het begint allemaal met de nieuwe eTukTuk, de elektrische variant van de Tuktuk die efficiënter en goedkoper is dan de normale variant.

Het ecosysteem stimuleert het gebruik van de eTukTuk door zowel investeerders als gebruikers van het voertuig te belonen. Door deel te nemen aan het project help je niet alleen het klimaat, maar verdien je dus ook aantrekkelijke beloningen.

Het team achter eTukTuk houdt meer van actie dan woorden, zo heeft het project al meerdere mijlpalen behaald en meerdere partnerschappen gesloten. Met name de partnerschap met de regering van Sri Lanka is erg significant en kan bijdragen aan het installeren van 200 laadpunten in verschillende locaties met beloningen voor de bestuurders.

Bestuurders kunnen tot zo’n 400% besparen op de onderhoudskosten van een eTukTuk in vergelijking met een normale Tuktuk die op fossiele brandstoffen rijdt.

Het team van eTukTuk gaat voor maximale efficiëntie en innovatie met het gebruik van de Layer 2 opBNB op de Binance Chain, wat aantrekkelijke beloningen voor vroege investeerders ook mogelijk maakt.

eTukTuk maakt nu gebruik van het Proof of Staked Authority (PoSA) consensus model op de Binance Chain, iets wat vorig jaar in 2023 een behoorlijke groei in adoptie heeft meegemaakt.

eTukTuk Presale Behaalt Mijlpaal van $500K – Dit is Waarom

De presale van TUK is een vertegenwoordiging van de toewijding van het team van eTukTuk aan het creëren van een schonere en groenere toekomst. De token is momenteel te koop voor $0,026 per stuk en heeft al meer dan $540.000 opgeleverd in de presale.

De token begint steeds meer aandacht te trekken dankzij een indrukwekkende staking optie met een APY (jaarlijks rentepercentage) van ruim 380%. Daarnaast heb je de mogelijkheid om de token te staken terwijl de presale nog loopt.

De TUK token speelt een belangrijke rol in het ecosysteem van eTukTuk en biedt daarom aantrekkelijke voordelen aan token holders. Zo profiteer je van de groei van het project en verdien je meer beloningen naarmate er meer laadpunten komen.

Het ecosysteem werkt op tarieven die bestuurders betalen voor het gebruik van hun voertuig, waarmee het netwerk en investeerders geld verdienen. Daarnaast verdienen territoriale partners en power stakers TUK tokens voor elke transactie die gemaakt wordt.

Met deze naadloze en schaalbare aanpak, kan het netwerk van eTukTuk globaal gaan en meer mensen stimuleren om over te stappen op elektrisch.

Het team wil een impact hebben die niet alleen te zien is aan de positieve gevolgen voor het klimaat, maar ook financiële voordelen biedt voor zowel de gebruikers die goedkoper uit zullen zijn en investeerders die extra geld kunnen verdienen.

De missie van eTukTuk is om “CO₂ uitstoot permanent te elimineren van onze planeet” en het team laat dit zien door middel van de vele voordelen die alle partijen hebben wanneer ze gebruikmaken van eTukTuk en de TUK token.

Conclusie

eTukTuk is een echte uitblinker onder nieuwe cryptomunten dankzij zijn mogelijkheid om het klimaat te helpen en mensen uit armere landen een mogelijkheid te bieden om minder geld uit te geven aan transport.

Het project heeft unieke use cases en heeft daarom al veel adoptie gekregen onder investeerders. Ontdek de voordelen van de TUK token door vandaag nog te investeren in de presale van eTukTuk.

 

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post eTukTuk (TUK) Behaalt $500k Mijlpaal in Duurzame Crypto Presale Met Investeerders die Bijdragen aan een Groene Toekomst appeared first on Bitcoinmagazine.nl.