Ethereum vs. Dogecoin Koers Verwachting – Crypto Nieuws Analist Voorspelt Welke Populaire Crypto Meeste Potentie Heeft in 2024

De crypto markt is met -1,28% gedaald in de afgelopen 24 uur, waardoor populaire cryptomunten zoals Bitcoin, Ethereum en Dogecoin vandaag zijn gedipt. Hierdoor ligt de Dogecoin koers ruim -4% lager en de Ethereum koers -2% lager dan gisteren.

In dit artikel gaan we, gebaseerd op info van populaire crypto nieuws analisten, kijken welke van de 2 crypto’s het meeste potentie heeft in de komende weken.

Analist EQI Bank Voorspelt Mogelijke $40.000 Bitcoin Deze Week

Crypto analist en Executive Director van EQI Bank, Eli Taranto, kijkt deze week vooral naar Bitcoin en nieuwe economische cijfers vanuit de VS. Investeerders wachten deze week cijfers af van de Consumer Price Index (CPI), de huizenmarkt en de Gross Domestic Product (GDP) dat kijkt naar de waarde van producten en diensten in het derde kwartaal van 2023.

Het huidige optimisme van de crypto markt zou door deze cijfers nog verder versterkt kunnen worden, waardoor Bitcoin als gevolg naar $40.000 kan schieten. Mocht dit gebeuren, dan zal dit uiteraard ook een positieve invloed hebben op altcoins zoals Ethereum en Dogecoin.

Natuurlijk is een groot deel van het optimisme ook te danken aan de opkomende spot Bitcoin en Ethereum ETF’s, die instituties eenvoudiger toegang geeft tot deze 2 crypto assets, zonder hier direct in te investeren.

Kan Ethereum Koers Naar $3.600 Stijgen in December?

Sommigen zouden zeggen dat Ethereum momenteel nog steeds oversold is en dat de altcoin nog veel ruimte heeft om te stijgen. Al helemaal als je kijkt naar het feit dat de blockchain steeds verder groeit en efficiënter wordt.

Zo denkt populaire crypto nieuws analist Michael van de Poppe, dat de Ethereum koers mogelijk nog richting de $1.800 kan dalen, waardoor nieuwe investeerders in kunnen stappen. Vanaf dat moment zou Ethereum kunnen beginnen aan een doorbraak uit zijn huidige range en mogelijk tot $3.600 kan stijgen.

Het doorbreken van een range van de afgelopen 18 maanden zal geen simpele taak zijn, maar indien het optimisme van de markt verder toeneemt, zou dit kunnen gebeuren. Mocht zo’n doorbraak gebeuren, dan kan Ethereum het jaar eindigen rond de $2.500, of in het beste geval, boven de $3.000.

Wat Gaat Dogecoin Koers Doen Na 4% Daling?

Hoewel Ethereum veel potentie heeft om in de toekomst ver te stijgen, blijft Dogecoin niet veel meer dan een speculatieve meme coin. Echter is er nog hoop in december met de lancering van een fysieke Dogecoin naar de maan, die mogelijk voor een rally kan zorgen.

Ondertussen blijft de community van Dogecoin hopen dat Elon Musk, de eigenaar van X (Twitter), in de toekomst crypto betalingen mogelijk zal maken, met name Dogecoin betalingen. In dat geval zou DOGE als het ware iets van utility hebben en omdat Musk een grote fan is van Dogecoin, is dit niet onmogelijk.

Op technisch gebied, zou de Dogecoin koers nog verder kunnen dalen tot zijn support van de 30-daagse moving average (geel) bij de $0,0752. Deze support is vorige week echter doorbroken, dus en doorbraak hiervan zou deze week ook nog mogelijk zijn.

Met een neutrale Relative Strength index (RSI) rond de 50, zal DOGE vooral afhankelijk zijn van positief nieuws en speculatie vanuit de markt. Wel profiteert Dogecoin van een handelsvolume van $500 miljoen, wat betekent dat er nog steeds interesse is vanuit traders.

Afhankelijk van hoe de markt zal reageren op de maanlancering van een fysieke Dogecoin in december kan DOGE nog een rally meemaken dit jaar. In het positieve geval kan de Dogecoin koers dan boven de $0,10 breken voor eindejaar.

Met de crypto markt die zich vooral bezighoudt met financiële cijfers in de VS en de spot Bitcoin en Ethereum ETF’s, zijn er ook alternatieven die in december kunnen exploderen in waarde. Laten we kijken naar welke nieuwe crypto’s het meeste potentie hebben om in december te stijgen.

Bitcoin ETF Token (BTCETF)

Naar verwachting zal Bitcoin het meest profiteren van een spot Bitcoin ETF, maar laten we eerlijk zijn; Bitcoin zal niet zomaar x10 gaan in december met zijn grote market cap. Dit is voor kleinere altcoins, zoals de Bitcoin ETF Token, wel mogelijk, met name deze token die mogelijk mee kan liften met de spot Bitcoin ETF.

Voordat de spot bitcoin ETF goedkeuring krijgt, kunnen investeerders BTCETF staken voor passief inkomen en profiteren van een burn mechanisme. Via de website en dApp van BTCETF kun je het laatste Bitcoin ETF nieuws volgen, bijvoorbeeld voor het maken van belangrijke trades.

BCTETF is te koop voor $0,006 in de presale en heeft hiermee al meer dan $1,8 miljoen opgehaald in enkele weken. Binnenkort zal de token gelanceerd worden op exchanges en kan deze mogelijk exploderen in waarde.

 

Bitcoin Minetrix (BTCMTX)

Een alternatieve manier om te investeren in Bitcoin is door te beginnen met Bitcoin mining. Dit kan echter erg ingewikkeld en duur zijn voor beginners, maar de nieuwe Bitcoin Minetrix heeft hier een oplossing voor.

Met het handige stake-to-mine systeem, kun je simpelweg BTCMTX staken en mining credits verdienen. Via het dashboard kun je deze credits inwisselen voor hash power waarmee je kunt minen via de cloud en echte Bitcoins kunt verdienen.

BTCMTX tokens zijn tijdelijk voor $0,0119 per stuk te koop in de presale, die al zo’n $4,5 miljoen heeft opgehaald. De laatste fase zal binnenkort van start gaan, dus er is geen tijd te verliezen om BTCMTX tokens te kopen voor een lage prijs.

 

ETH ETF Token (ETHETF)

De nieuwe ETH ETF Token kijkt uit naar de lancering van de Ethereum ETF, maar zal tot die tijd een deel van zijn token supply burnen. Hierdoor kunnen vroege investeerders mogelijk geld verdienen, doordat het aanbod steeds kleiner wordt.

ETHETF heeft geen presale en doet in plaats daarvan een stille lancering, waardoor de token al verkrijgbaar is via gedecentraliseerde exchanges. Inmiddels is al meer dan $200.000 aan ETHETF tokens uit de circulatie gehaald, wat de koers een verdere boost kan geven.

Nadat de spot Ethereum ETF wordt gelanceerd, kan de token een sterke rally krijgen, waardoor vroege investeerders mogelijk veel geld kunnen verdienen. Om ETHETF te kopen, ga je naar de website en verbind je je wallet met de Uniswap widget.

 

Meme Kombat (MK)

2023 is een groot jaar voor meme coins, maar zonder utility en community, stort een nieuwe meme coin al snel in. De nieuwe Meme Kombat heeft een aanpak waarmee het op lange termijn relevant kan blijven en stijgen in waarde.

Met het gebruik van populaire meme karakters en een arena waarin deze tegen elkaar zullen vechten, heeft de nieuwe cryptomunt een aantrekkelijke vorm van gamification. Gebruikers kunnen MK tokens gebruiken om in te zetten op hun favoriete karakter en grote prijzen winnen.

MK tokens zijn te koop in de presale en kunnen direct gestaked worden met een APY van meer dan 400%. De presale heeft inmiddels $2,2 miljoen opgehaald en kan binnenkort zijn doel behalen, waardoor de token kort daarna gelanceerd zal worden op exchanges.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post Ethereum vs. Dogecoin Koers Verwachting – Crypto Nieuws Analist Voorspelt Welke Populaire Crypto Meeste Potentie Heeft in 2024 appeared first on Bitcoinmagazine.nl.