Ethereum toont serieuze kracht tegenover Bitcoin en dollar

De populaire analist Bluntz verwacht de komende periode veel van Ethereum. Niet alleen ten opzichte van de Amerikaanse dollar, maar ook ten opzichte van Bitcoin. Volgens Bluntz laat Ethereum momenteel “serieuze kracht” zien in de grafieken.

De serieuze kracht van ethereum

Ethereum en zelfs ETH/BTC laten vandaag serieuze kracht zien”, aldus Bluntz in commentaar op de onderstaande grafiek.

Bluntz is een analist die bekendstaat om zijn gebruik van de Elliott Wave Theory, een benadering binnen de technische analyse die zich baseert op de psychologie van de massa.

Volgens de theorie bewegen de koersen van assets zich in golven op basis van de gevoelens en emoties van de massa. Correcties tijdens een opwaartse trend gebeuren in drie delen, die zij “A-B-C” golven noemen.

Op basis van de bovenstaande grafiek lijkt Bluntz te suggereren dat Ethereum zijn correctie van drie golven heeft afgemaakt zodra de koers op 2.800 dollar uitkomt.

Dat zou het moment moeten zijn waarop Ethereum volgens Bluntz aan het volgende deel van zijn bullrun moet beginnen.

Niet alleen bullish over Ethereum

Overigens is Bluntz niet alleen bullish over Ethereum, maar ziet hij ook veel potentie in Helium (HNT), een op Solana gebaseerde Internet of Things blockchain. Volgens de analist is er sprake van bodemvorming en ziet hij een bullish divergentie voor de Relative Strength Index (RSI) van de asset.

“Hele mooie bullish divergentie voor HNT hier, nadat zowel het hoogtepunt van de range, als het dieptepunt van de range werden aangetikt”, aldus een optimistische Bluntz.

Op het moment van schrijven handelt Helium op 5,75 dollar en staat er een stijging van 11,91 procent op de borden. Over de afgelopen week is deze token zelfs met 45,60 procent omhoog geschoten.

Dat zijn rendementen waar de gemiddelde investeerder van droomt. Al blijft het binnen crypto natuurlijk wel onvoorspelbaar welke munten precies dit soort stijgingen zullen laten zien.


The post Ethereum toont serieuze kracht tegenover Bitcoin en dollar appeared first on Bitcoinmagazine.nl.