“Ethereum mogelijk naar $3.500”, volgens crypto-analist Michaël van de Poppe

Een veel gevolgde crypto-analist uit zijn bullish sentiment richting ethereum (ETH), de op een na grootste digitale asset qua marktkapitalisatie.

“Ethereum naar $3.500”

Crypto-strateeg Michaël van de Poppe vertelt zijn 691.900 volgers op het sociale mediaplatform X dat ethereum klaar is om een run naar $3.500 te veroorzaken, een prijs die het sinds april 2022 niet meer heeft gezien.

Volgens de grafiek van Van de Poppe heeft ethereum een weerstandsniveau van ongeveer $2.145 omgezet in een ondersteuningszone. Op het moment van schrijven handelt ethereum op $2.358, ongeveer 48% onder het bullish prijsdoel van Van de Poppe.

Volgens de analist zal de aanstaande Dencun-upgrade van Ethereum verder dienen als een bullish-catalysator. Deze update heeft tot doel om de schaalbaarheid te verbeteren en transactiekosten te verlagen –

Over de vooruitzichten van ethereum gekoppeld aan bitcoin (BTC) zegt Van de Poppe: “Wat betreft de cryptohandel: je wil bevestiging boven 0,0600000 BTC ($2.676) of een daling onder de lows. Ik denk dat het eerste scenario waarschijnlijker is.”

Ethereum vs. bitcoin

Volgens de grafiek van Van de Poppe geniet het ETH/BTC-paar doorgaans succes tijdens het eerste kwartaal van het jaar. Hij merkt ook op dat ethereum signalen afgeeft dat het de neerwaartse trend kan keren op zijn dagelijkse en driemaandelijkse grafieken.

ETH handelt op 0,05506000 BTC ($2.455) op het moment van schrijven. Wat betreft bitcoin zegt Van de Poppe dat de vlaggenschip crypto-asset $48.000 kan bereiken vóór de geplande halvering in april. “Bitcoin blijft tussen niveaus. Dit betekent dat er nog steeds een periode van consolidatie is, waaruit ik denk dat Ethereum gaat beginnen met het overtreffen, vooral als de upgrades een succes blijken te zijn.”


The post “Ethereum mogelijk naar $3.500”, volgens crypto-analist Michaël van de Poppe appeared first on Bitcoinmagazine.nl.