“Ethereum klaar voor een stijging van meer dan 70%”, zegt cryptohandelaar Michaël van de Poppe

Een zeer populaire Nederlandse cryptocurrency-analist en handelaar gelooft dat Ethereum (ETH) op het punt staat van een enorme doorbraak.

“Uitbraak ether”

Michaël van de Poppe vertelt zijn 691.900 volgers op het sociale media-platform X dat er drie belangrijke redenen zijn waarom hij denkt dat ETH binnenkort meer dan 70% zou kunnen stijgen vanaf de huidige waarde.

Hij denkt dat de voltooiing van de volgende grote upgrade van ETH, genaamd Dencun, helpt om de waarde van het netwerk te verhogen. Dencun heeft tot doel de transactiekosten van ETH voor layer-2-projecten te verlagen en schaalbaarheidsproblemen aan te pakken.

Andere stimulerende factoren zijn potentiële spot exchange-traded funds (ETF’s) voor ETH en het doorsturen van bitcoin (BTC) winsten naar ETH na het halving evenement van bitcoin in april. De block subsidie van de miners gaat dan doormidden.

“Ethereum is nog steeds klaar voor $3.500-4.000 in de komende drie-zes maanden. Dencun-upgrade met het laatste testnet op 7 februari. Hype rond Ethereum spot ETF. Bitcoin-rotatie na halvering naar de rest van het ecosysteem.”

Kijkend naar zijn grafiek, suggereert de handelaar dat Ethereum een bullish patroon van hogere dieptepunten print en op het punt staat om mogelijk het belangrijke niveau van $2.336 om te draaien naar ondersteuning. Ethereum wordt verhandeld voor $2.309 op het moment van schrijven.

Bitcoin koers

Als volgende voorspelt de handelaar dat bitcoin stijgt tot $51.000 vóór de halvering en vervolgens zal corrigeren naar het lage bereik van $40.000. “Bitcoin consolideert en gedraagt zich saai. Waarschijnlijk zal het op zoek gaan naar een hoger dieptepunt, waarna we een lichte pre-halvering push krijgen naar $48.000-$51.000.”

 

 


The post “Ethereum klaar voor een stijging van meer dan 70%”, zegt cryptohandelaar Michaël van de Poppe appeared first on Bitcoinmagazine.nl.