ETH koers van $12K verwacht als Ethereum ETF live gaat – wat kan ETH waard worden?

De Ethereum (ETH) bulls zijn nog altijd erg actief waardoor de ETH koers zijn opwaartse trend over de afgelopen dagen voort heeft kunnen zetten. ETH is met 3,72% gestegen over de afgelopen 24 uur naar een waarde van $ 3.926.

Door het huidige momentum van Ethereum zijn er ook steeds meer crypto experts naar voren gekomen met positieve koers verwachtingen voor de Ethereum koers. Defi Mochi is een van deze prominente crypto analisten.

Defi Mochi voorspelt Ethereum koers van $ 12.000

Mochi voorspelde onlangs dat een waarde tussen de $ 9500 en $ 12.000 realistisch is voor Ethereum.

DeFi Mochi heeft zijn koers verwachting voor de Ethereum koers op een aantal factoren gebaseerd. Allereerst wijst hij op de toename in politieke support voor crypto. Deze ondersteuning is een belangrijk drijfkracht achter zijn koers verwachting.

Overheden hebben nog altijd een grote invloed op de koersen van cryptocurrencies. Op het moment dat deze overheden cryptocurrencies gaan ondersteunen is de verwachting dat cryptos zoals Ethereum aanzienlijk kunnen stijgen.

Het belangrijkste argument voor een verdere stijging van ETH-richting de $ 12.000 vindt Mochi in de ondersteuning vanuit financiële instituten. Over de afgelopen jaren is de interesse onder financiële instituten voor Ethereum aanzienlijk toegenomen. De goedkeuring voor een Ethereum ETF kan hierbij zorgen voor een aanzienlijke instroom van nieuw institutioneel kapitaal naar de ETH markt.

Ethereum koers verwachting – wat kan Ethereum waard worden?

De RSI van Ethereum bevestigt het huidige momentum binnen de Ethereum markt. Met een waarde van 67 wordt er een duidelijk signaal afgegeven dat er sprake is van aanzienlijke koopdruk.

RSI Ethereum wijst op koopdruk – Bron: TradingView

De recente stijgingen hebben er ook voor gezorgd dat de andere technische indicatoren positief zijn. Het MACD-histogram van ETH geeft een koopsignaal af met een waarde van 199,3 terwijl de ETH koers zich tegelijkertijd boven al zijn belangrijkste EMA’s bevindt.

De Ethereum koers bevindt zich op dit moment rond de $ 3.926. Op het moment dat het zijn stijging voortzet, komt het weerstand tegen bij de $ 3.950. Een stijging voorbij dit niveau kan de koers voorbij het $ 4000 stuwen.

Volgens Arthur, de oprichter van DeFiance, kan de Ethereum koers zelfs de $ 4500 bereiken voordat de Spot Ethereum ETF-trading begint. Dat zou ETH-richting zijn hoogste niveau sinds 2021 kunnen brengen.

In het geval van een neerwaartse trend moet de koers rekening houden met ondersteuning bij de $ 3.640. Een daling tot onder dit niveau kan de koers tot onder de $ 3500 brengen.

Het optimisme binnen de ETH markt is nog altijd goed, het is echter niet alleen Ethereum die weet te profiteren van dit huidige momentum. Ook nieuwe altcoins zoals 99Bitcoins en Sealana weten optimaal te profiteren, iets wat duidelijk terug te zien is in hun presale prestaties. Hieronder gaan we verder in op deze twee veelbelovende cryptos.

99Bitcoins (99BTC) – bekende naam binnen crypto markt lanceert succesvolle presale

99Bitcoins is een bekende naam binnen de crypto markt doordat het in 2010 al een website startte voor crypto informatie. Sinds zijn lancering is deze website uitgegroeid tot een grootheid als het aankomt op leren over crypto. Het project heeft inmiddels al meer dan 2 miljoen gebruikers voor zijn crypto cursussen en 700.000 abonnees op zijn YouTubekanaal.

Dit project heeft er nu voor gekozen om zijn eigen crypto te lanceren met de start van de presale voor zijn 99BTC token. Deze token gaat een belangrijke rol spelen binnen het nieuwe Learn 2 Earn systeem van 99Bitcoins. Dit systeem stelt gebruikers in staat om crypto te verdienen als ze leren over crypto. Voor dit systeem staat bijna 80 uur aan lesmateriaal klaar.

99Bitcoins koers verwachting

De 99BTC token zal dienen als beloning op dit systeem. Daarnaast zijn gebruikers die de token vasthouden ook in staat om in aanmerking te komen voor voordelen zoals trading signalen, online webinars en exclusieve toegang tot vip-community groepen.

De presale van 99BTC heeft inmiddels al meer dan  $ 1,6 miljoen opgehaald. Tijdens deze presale kosten 99BTC tokens $ 0,00106 per stuk. Deze prijs zal binnen 24 uur echter verder gaan stijgen. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

 

Sealana (SEAL) – populaire Solana meme coin profiteert optimaal van het huidige ETH-momentum

De Solana blockchain wordt gezien als een van de grootste concurrenten van Ethereum, maar weet ook altijd mee te liften op het succes van deze blockchain. Solana is recentelijk verantwoordelijk geweest voor de lanceringen van meerdere succesvolle meme coins zoals BONK en WIF, en Sealana kan hier zomaar eens de volgende in zijn.

Sealana is een hilarische meme coin die gebruikmaakt van een zeehond als mascotte. Deze virale mascotte wordt afgebeeld achter de computer en eet de hele dag alleen maar chips en tonijn snacks. Met deze afbeelding verwijst Sealana naar het World of Warcraft karakter van South Park, en dit zorgde al snel voor de nodige populariteit.

Dit is duidelijk terug te zien in de presale van het project. Deze presale wist in enkele weken tijd namelijk al bijna $ 3 miljoen weten op te halen. Gebruikers zijn in staat om deel te nemen aan deze presale door hun wallet te verbinden op de Sealana presale website. Tokens kosten $ 0,022 per stuk en zijn te koop middels ETH, SOL, BNB, USDT en creditcard.

 

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

 


The post ETH koers van $12K verwacht als Ethereum ETF live gaat – wat kan ETH waard worden? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.