ETH Koers Pumpt Naar $2.400 – Hoeveel Kan Ethereum Waard Worden?

De Ethereum koers heeft haar momentum herpakt boven het $2.400 niveau uitgestegen.

ETH, samen met Bitcoin en de algemene crypto markt, flink gestegen en heeft hierdoor een paar belangrijke weerstandsniveaus doorbroken in het $2.350 gebied.

De koersstijging vond plaats in de tijd dat de marktkapitalisatie van cryptocurrency in het algemeen is gestegen met 3,29%. Vooral Cardano en Solana profiteerde van de stijging, met stijgingen van 9,4% en 6,23% in de laatste 24 uur, respectievelijk.

Met de aankomende Bitcoin halving en een mogelijke bull run als gevolg, samen met de potentiële goedkeuring van spot Ethereum ETF’s, vragen veel investeerders zich af: Hoeveel kan Ethereum waard worden in 2024?

Ethereum Koers Bullish

In de Ethereum koers zien we dat op 5 februari Ethereum een sterke bullish trend is gestart vanaf het $2.300 niveau. De koers heeft sindsdien een aantal weerstandsniveaus doorbroken, zoals de weerstand bij de $2.325, $2.375 en de $2.400.

Gisteravond werd kort het weerstandsniveau van $2.450 getest, maar deze werd afgewezen en een piek van $2.442 werd gevormd. Na een tweede afwijzing van dit niveau is de koers gaan consolideren rond de $2.420.

Bron: CoinMarketCap

De technische indicatoren moeten afkoelen van deze stijgingen. Zo was de Relative Strength Index (RSI) gepiekt bij een waarde van 79, wat signaleert dat Ethereum overgekocht is. Deze is nu al afgekoeld naar een waarde van 59, relatief neutraal met een bullish ondertoon.

Ook blijft de Ethereum koers ver boven zijn 100-daags voortschrijdende gemiddelde. De plotse stijgingen hebben afstand gecreëerd tussen de koers en dit gemiddelde. De MACD geeft echter een bearish waarde van -3,2.

Al met al dient $2.375 als het belangrijkste ondersteuningsniveau, terwijl de volgende grote weerstand ligt bij de $2.450, waarvan de koers al twee keer is afgewezen.

Vanwege de sterke technische fundamenten zal Ethereum wel een goede investering op lange termijn blijven, maar stijgingen op korte termijn zijn nog onzeker. Het is daarom verstandig om de Ethereum koers goed in de gaten te houden.

Veelbelovende altcoins met potentie

Hoeveel Ethereum waard gaat worden is lastig te zeggen, maar het lijkt erop dat investeerders voor stijgingen op korte termijn voorlopig beter uit zijn met andere altcoins. Deze altcoins hebben vanwege hun lage marktkapitalisatie de potentie om significant te stijgen.

Smog – De Grootste SOL Airdrop Ooit

Smog ($SMOG) is een gloednieuwe meme coin die zichzelf prijst als de grootste Airdrop crypto ooit op de Solana blockchain. De machtige Smog belooft al zijn crypto vijanden te verbranden. Terwijl dit drakenvuur in vlam staat, zal de grootste crypto airdrop in de geschiedenis op gang komen.

Geen enkele andere meme coin zal de vurige vlammen overleven. Smog heeft een uniek Hold-2-Earn mechanisme. Gebruikers verdienen airdrop punten door $SMOG tokens bij te houden. Ook kwalificeer je voor community beloningen. De airdrop zal in twee fases worden uitgerold, waarbij er 10.000+ worden uitgekozen bij de eerste en 100.000+ bij de tweede airdrop.

SMOG beste altcoin

Verder in de airdrop zullen je punten worden onthuld. Gebruikers kunnen extra punten verdienen door zich aan te sluiten bij de Smog community op Zealy. Hier moet je vervolgens een aantal taken uitvoeren, zoals het volgen van Smog op sociale media. Hoe meer taken je voltooit, hoe meer punten je verdient.

De cryptomunt wordt gelanceerd op Jupiter via een fair launch. In totaal bevat het project 1,4 miljard $SMOG tokens, die worden verdeeld over marketing (50%), de airdrop (35%), CEX liquiditeit (10%) en DEX liquiditeit (5%). De huidige koers van Smog staat op $0.020808, dus investeer snel voordat ’s werelds grootste airdrop crypto verder zal stijgen.

 

Bitcoin Minetrix – Stake crypto en mine Bitcoin

Bitcoin Minetrix ($BTCMTX) is een revolutionair platform dat Bitcoin mining toegankelijk zal maken voor iedereen. Het is een cloud mining platform met een unieke aanpak. Bitcoin mining is hierdoor erg toegankelijk, betrouwbaar en eerlijk. Normaal hebben miners dure apparatuur, veel technologische kennis en hoge energiekosten, waardoor de toegangsbarrière voor Bitcoin mining erg hoog ligt.

Bitcoin Minetrix brengt hier verandering in als revolutionair cloud mining platform. Door het platform te tokeniseren, hoeven gebruikers geen hoge bedragen in te leggen, worden geminede Bitcoins eerlijk verdeeld via de smart contracts en is het proces gedecentraliseerd. Het platform maakt gebruik van een Stake-2-Mine mechanisme, wat inhoudt dat gebruikers alleen $BTCMTX hoeven te staken om te minen.

Bitcoin Minetrix

Als beloning voor het staken ontvangen de gebruikers extra $BTCMTX tokens en mining credits. Deze credits kunnen worden ingeruild voor hashing power om BTC mee te minen. Deze manier van cloud mining omzeilt veel risico’s die zijn verbonden aan traditionele cloud mining platforms. Deze platforms hadden een hoge minimale inleg en waren niet transparant doordat de Bitcoins werden achtergehouden door een enkele partij.

De tokenomics van Bitcoin Minetrix zijn verder erg transparant. Van de 4 miljoen $BTCMTX tokens gaat 42,5% naar Bitcoin mining, 35% naar marketingactiviteiten, 15% naar community beloningen en de overige 7,5% naar staking. Het project heeft al $10,4 miljoen opgehaald met de presale van zijn $BTCMTX token. Tokens zijn nu beschikbaar voor $0,0133 per stuk. Investeer snel voordat de prijs stijgt.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post ETH Koers Pumpt Naar $2.400 – Hoeveel Kan Ethereum Waard Worden? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.