ETH Koers Bullish, Pumpt Voorbij $2,9k: Gaat Ethereum Nog Stijgen

De Ethereum koers is op maandagochtend de $2.900 grens doorbroken met een stijging van 3,4% in de afgelopen 24 uur. Dit terwijl de anticipatie voor Ethereum’s volgende upgrade steeds groter wordt en steeds meer investeerders besluiten hun ETH te staken voor passief inkomen.

De volgende upgrade, Dencun, is voor Ethereum gepland rond 13 maart. Gaat Ethereum verder stijgen de komende weken nu de upgrade steeds dichterbij komt?

Crypto Markt Bullish op Ethereum

De Dencun upgrade kan een belangrijke mijlpaal worden voor Ethereum en zou een einde kunnen maken aan de hoge transactiekosten op het netwerk. Daarnaast zal deze upgrade ook zorgen voor extra schaalbaarheid, snelheid en andere oplossingen voor het netwerk.

Vitalik Buterin deelde vandaag ook zijn ideeën over het gebruik van AI voor Ethereum, met name voor het vinden van bugs in de smart contract code. Deze bugs kunnen grote gevolgen hebben voor holders van de desbetreffende token en met behulp van AI zouden deze bugs veel sneller gevonden kunnen worden.

Crypto investeerders zijn erg optimistisch over de toekomst van Ethereum, wat waarschijnlijk een grote rol speelt in de stijging van ETH naar de $2.900 en mogelijke stijgingen in de komende dagen en weken.

Wat ook erg opmerkelijk is, is het feit dat meer dan 25% van Ethereum momenteel gestaked is. Door ETH te staken, help je het netwerk veiliger en efficiënter te maken door je tokens te vergrendelen in een speciale pool. Door dit te doen verdien je passief ETH als beloning.

Nu de $2.900 doorbroken is, ligt de volgende mijlpaal, de $3.000, vlak voor de deur.

Analyse ETH Koers – Gaat Ethereum Nog Stijgen?

Op technisch gebied ligt Ethereum ver boven haar 30-daagse moving average (geel) bij de $2.456, wat erop wijst dat ETH momenteel erg sterk presteert. Als het optimisme aanhoudt of zelfs verder groeit, kan Ethereum deze week de $3.000 doorbreken en mogelijk boven dit niveau consolideren.

De Realtive Strength Index (RSI) van Ethereum is momenteel wel gloeiendheet en wijst erop dat ETH overbought is en een correctie zou kunnen meemaken. Met de prestatie van vandaag, lijkt het er echter op dat Ethereum nog verder kan klimmen, in ieder geval, op maandag wel.

Ethereum koers grafiek – TradingView

In het geval van een correctie, zou ETH terug kunnen zakken naar de $2.750 om daar mogelijk te consolideren en later nogmaals de $3.000 te testen. Met de opkomende Dencun upgrade, gepland rond 13 maart, lijkt de koopdruk voor Ethereum verder toe te nemen, waardoor een doorbraak boven de $3.00 onvermijdelijk lijkt.

Als er na de upgrade geen sell-the-news plaatsvindt, zou Ethereum verder kunnen stijgen richting de $4.000, om later dit jaar mogelijk een nieuwe ATH neer te zetten rond de $5.000.

Deze Altcoins op Ethereum Kunnen Binnenkort Exploderen

Omdat Ethereum momenteel een sterke positie heeft, kunnen altcoins op de Ethereum blockchain de komende weken ook stijgen in waarde. Daarnaast biedt Ethereum de mogelijkheid voor coins op het netwerk om hun eigen staking crypto mechanisme toe te passen.

Hiermee is het mogelijk om aan de hand van deze kleinere altcoins nog meer passief inkomen te verdienen dan met het staken van Ethereum. Daarnaast brengt het staken bij sommige projecten extra voordelen met zich mee, zoals de mogelijkheid om Bitcoin te minen via de cloud of deel uit te maken van de grootste airdrop ooit.

Bitcoin Minetrix (BTCMTX)

Bitcoin Minetrix (BTCMTX) is een gloednieuw project dat tijdelijk zijn native token verkoopt in de presale. Dit is de kans voor vroege investeerders om BTCMTX tegen een extra lage prijs aan te schaffen voordat de token gelanceerd wordt op exchanges.

Het grote voordeel dat BTCMTX heeft is dat je met staking niet alleen passief inkomen verdient, maar ook de gelegenheid krijgt om BTC te minen via de cloud. Je verdient namelijk passief BTCMTX tokens en mining credits, die je kunt inwisselen voor hash power om mee te minen op het netwerk van Bitcoin.

Je kunt BTCMTX kopen voor $0,0135 per token, maar deze prijs zal binnen een dag tijd stijgen naar $0,0136 per stuk. Nu de presale al meer dan $11 miljoen heeft opgehaald, is er nog minder dan $4 miljoen aan BTCMTX te koop voordat de presale eindigt en de token kan lanceren op exchanges, met verdere verwachte prijsstijgingen als gevolg.

 

Smog (SMOG)

Smog is een van de meest veelbelovende cryptomunten van dit moment, omdat de nieuwe meme coin van plan is om de grootste airdrop te doen in de geschiedenis van crypto. Hiermee heeft Smog als doel om de beste meme coin te worden, die alle andere meme coins zal overtreffen.

Meedoen met de crypto airdrop kan door SMOG tokens vast te houden en quests te voltooien via het platform, Zealy.io. Je kunt Smog tokens ook staken om passief extra tokens te verdienen en nog meer airdrop punten te verdienen.

Smog is een korte tijd geleden gelanceerd op exchanges voor ongeveer $0,01 per token en heeft een hoogtepunt van bijna $0,10 behaalt aan het einde van vorige week. Met het aantal staked SMOG tokens dat blijft stijgen (momenteel bijna 7 miljoen SMOG), kan de meme coin binnenkort nog meer dan $0,10 waard worden.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post ETH Koers Bullish, Pumpt Voorbij $2,9k: Gaat Ethereum Nog Stijgen appeared first on Bitcoinmagazine.nl.