ETH Koers Blijft Bullish, Bereikt Grootste Aantal Wallets Ooit – Gaat Ethereum Stijgen?

De Ethereum koers staat momenteel op $3.538,75 en daarmee is het nog zo’n $1.000,- verwijderd van het all-time high record. De koers blijft echter bullish en het netwerk heeft wel een ander record gebroken; er waren nog nooit zoveel Ethereum wallets actief als nu. 

Waar Bitcoin de afgelopen weken al een aantal keer een nieuw hoogterecord in de koers heeft genoteerd, is dat bij de Ethereum koers nog uitgebleven. Het is echter wel de verwachting dat het record uit 2021 er binnenkort een keer aan gaat. Gaat de Ethereum koers dat in de komende weken al bewerkstelligen?

Ethereum koers blijft bullish

Met een koers boven de $3.500,- blijft Ethereum relatief stabiel en heeft het een sterke ondersteuning op het $3.500,- niveau. Het trade momenteel ook boven het 100-uurse Simple Moving Average en er zijn andere indicatoren die laten zien dat de Ethereum koers de komende tijd verder kan stijgen.

De weerstand van de Ethereum koers ligt momenteel tussen de $3.650,- en $3.680,-. Deze weerstand heeft het de afgelopen week een aantal keer getest, waarna de koers vaak weer terugzakte tot iets onder de $3.500,-. Daarmee heeft het een stabiele week achter de rug met koerswijzigingen van slechts enkele procenten.

Bijna alle technische indicatoren op TradingView geven op dit moment een koopsignaal of een neutraal signaal af. Vooral de Moving Averages liggen veelal onder de huidige koers.

Alleen het Moving Average Divergence Convergence (MACD) laat een klein verkoopsignaal zien. De huidige waarde ligt op 28,7 waarmee het volgens de regels van deze indicator een licht ‘oversold’ trend laat zien. Toch zijn de andere indicatoren positief genoeg om hier niet je hele strategie van af te laten hangen.

Aantal Ethereum wallets op nieuw hoogtepunt

Een andere belangrijke indicator voor het gebruik van de Ethereum blockchain is het aantal wallets dat Ethereum vasthoudt. Dit aantal is gestegen naar meer dan 118.000 wallets waarmee het record aantal wallets verbroken is.

Historisch gezien zorgt een stijging in het aantal Ethereum wallets ook voor een stijging van de Ethereum koers. Dit verband is relatief logisch; hoe meer wallets er zijn, hoe meer Ethereum er vastgehouden wordt, wat betekent dat het aanbod op de markt afneemt.

Daarnaast is ook het gebruik van de Ethereum blockchain van belang voor de koers van de cryptomunt. Hoe meer de cryptomunt gebruikt wordt, hoe hoger het trading volume is.

Beste Ethereum tokens voor april 2024

De Ethereum blockchain is de populairste blockchain voor ontwikkelaars om hun eigen projecten en tokens op te lanceren. Dit is ook één van de redenen dat er een grote stijging in het aantal wallets te noteren is, gezien voor deze ERC-20 tokens ook een Ethereum wallet nodig is.

Hieronder vind je twee Ethereum tokens die komende maand grote stijgingen mee kunnen maken.

Green Bitcoin – Uniek staking model op basis van Bitcoin

De Bitcoin koers is de afgelopen weken tot nieuwe hoogtes gestegen en de nieuwe Ethereum token Green Bitcoin speelt hier slim op in. Het project heeft een uniek staking model ontwikkeld waarbij je voorspelt waar de Bitcoin koers op staat aan het eind van de staking periode om extra beloningen te verdienen.

Green Bitcoin werd aangeboden in een presale die meer dan $9 miljoen heeft opgehaald. Inmiddels is deze presale uitverkocht en kunnen investeerders over 4 dagen de tokens claimen. Daarna zal $GBTC ook gelist worden bij grote exchanges en kan de koers van de token flink gaan stijgen.

Houd goed in de gaten welke exchanges de token gaan listen zodat je direct kunt investeren als je de presale gemist hebt. Daarna kun je de tokens taken via de website van Green Bitcoin om mee te profiteren van het unieke staking model.

 

5thScape – Wordt dit het grootste VR-blockchain project?

Virtual Reality is één van de belangrijkste technologische ontwikkelingen van de laatste tijd en 5thScape is een nieuw crypto project dat hier volledig op inspeelt. Het wil niet alleen eigen VR-games uit gaan brengen, maar ontwikkelt ook hardware zoals een eigen Virtual Reality bril.

Ook 5thScape is ontwikkeld op de Ethereum blockchain en op dit moment verkrijgbaar in een presale. In deze presale is tot nu toe meer dan $3 miljoen opgehaald, en hoe eerder je bent, hoe voordeliger je nog investeert in de token.

De listing prijs is al vastgesteld op $0,01 terwijl je momenteel in de derde fase van de presale de token nog kunt kopen tegen het voordelige tarief van $0,00285.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post ETH Koers Blijft Bullish, Bereikt Grootste Aantal Wallets Ooit – Gaat Ethereum Stijgen? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.