Einde Rechtszaak Ripple vs SEC In April, Voorspelt Crypto Analist

Bekende crypto analist, Whalefud Capital, voorspelt dat de rechtszaak van Ripple vs. de SEC in april zou kunnen eindigen na een jarenlange juridische strijd. Een lid van de Ripple (XRP) community, Ashley PROSPER, deelde een gedetaileerde update.

In dit artikel kijken we naar de voorspellingen van de crypto analisten en wat XRP op dit moment doet.

Zal de Rechtszaak van Ripple vs. SEC in April 2024 Eindigen?

De rechtszaak tussen Ripple en de Securities and Exchange Commission (SEC) van de VS speelt al sinds december 2020. Ontwikkelingen in deze rechtszaak worden door sommige crypto analisten goed in de gaten gehouden, omdat de uitkomst hiervan een grote invloed kan hebben op de gehele crypto sector.

Een crypto analist met de bijnaam WhaleFud Capital (@WhaleFUD op X), voorspelde dinsdagavond dat de rechtszaak tussen de twee partijen in april kan eindigen met de laatste zitting, wat grote gevolgen zou kunnen hebben voor XRP evenals andere cryptomunten.

Na deze tweet van de crypto analist werd er veel gespeculeerd over of dit waar is en wat voor invloed dit kan hebben op crypto. Verdere context ontbreekt bij deze tweet, maar een lid van de XRP-community deelde eerder op dinsdag een tweet over de huidige situatie van de rechtszaak tussen Ripple en de SEC.

Ashley PROSPER (@AshleyPROSPER1 op X), deelde op Twitter dat de rechtszaak niet officieel zou eindigen in april. Op 29 april zouden de laatste remedies ingediend worden, terwijl Jurylid Analisa Torres later pas haar beslissing zal maken.

Ashley denkt dat de rechtszaak pas officieel zal eindigen in juli of augustus, maar er is ook een mogelijkheid dat de rechtszaak ook tot na 2024 kan voortduren.

In het geval dat Ripple de rechtszaak wint van de SEC, kan er meer duidelijkheid komen over de classificatie van cryptocurrency’s, waar zowel XRP als andere cryptomunten van kunnen profiteren.

Ripple Koers Verwachting – Wat Gaat XRP Doen?

De XRP koers is momenteel bearish, nadat de cryptomunt aan het eind van januari een ‘Death Cross’ vormde op de grafiek. Met de 30-daagse moving average (geel) die onder de 200-daagse moving average (blauw) is gedaald, presteert XRP op korte termijn zeer slecht vergeleken met de lange termijn.

XRP ligt momenteel op $0,54 na een daling van -3,7% in de afgelopen 24 uur, maar ligt in de afgelopen week nog zo’n +1,8% hoger. De koers lijkt een doorbraak proberen te maken boven de 200-daagse moving average, wat erg positief zou kunnen zijn voor XRP.

In het geval dat XRP boven de $0,564 weet uit te breken en hier boven kan blijven, zal de 30-daagse moving average weer beginnen met klimmen en zou deze weer boven zijn 200-daagse moving average kunnen stijgen om een ‘Golden Cross’ te vormen.

XRP koers grafiek – TradingView

Momenteel lijkt de XRP koers erg afhankelijk te zijn van nieuws en speculaties over de rechtszaak van Ripple vs. de SEC. Hierdoor is het lastig te voorspellen wat XRP gaat doen op kortere termijn.

Als Ripple dit jaar de rechtszaak goed weet af te sluiten, kan Ripple binnen enkele weken daarna boven de $1 breken en later dit jaar mogelijk zelfs de $3 overstijgen om dichterbij zijn ATH van $3,84 te komen.

Veelbelovende Crypto’s om in de Gaten te Houden Terwijl XRP Stagneert

Met XRP die ongeveer gelijk ligt met het niveau van een maand geleden, lijkt XRP te stagneren voordat er positief nieuws komt over de rechtszaak. Om deze reden kun je je geld net zo goed in een stablecoin stoppen.

Als je op korte termijn winst wilt maken, dan zijn er betere alternatieven voor XRP die je hiermee kunnen helpen. Vandaag kijken we naar 2 kleine crypto’s met potentie om binnenkort te exploderen, waardoor vroege investeerders de kans hebben om flink geld te verdienen, uiteraard niet zonder de risico’s die crypto met zich meebrengt.

Bitcoin Minetrix (BTCMTX)

De tijd dringt voor investeerders nu Bitcoin Minetrix (BTCMTX) al meer dan $11,25 miljoen heeft opgehaald en zijn presale doel van $15 miljoen nadert. Bitcoin Minetrix is een crypto project op Ethereum, die het mogelijk maakt om Bitcoins te minen via de cloud, door de native token, BTCMTX, te staken, zo help je twee netwerken tegelijkertijd en verdien je beloningen in de vorm van 2 tokens.

Door BTCMTX te staken, verdien je niet alleen extra BTCMTX tokens, maar ook tokenized mining credits. Deze mining credits kun je inruilen voor hash power op de Bitcoin blockchain, zodat je via de cloud kunt minen en BTC kunt verdienen.

BTCMTX is tijdens de presale periode te koop voor $0,0136 per stuk, maar zal richting het einde van de presale verder stijgen in prijs. Wanneer de presale $15 miljoen haalt, zal deze staking crypto kort na die tijd gelanceerd worden op zijn eerste exchange, waarschijnlijk in combinatie met FOMO (Fear of Missing Out), waardoor de waarde van de token verder kan stijgen.

 

Smog (SMOG)

Smog is een nieuwe meme coin op Solana die zich voorbereidt op de grootste airdrop ooit. De nieuwe meme coin is in 2 weken tijd gigantisch gestegen in populariteit en heeft nu al bijna 25.000 holders. Hoewel Solana vandaag aan het dalen is, blijft SMOG zijn huidige koers vasthouden, wat betekent dat de meme coin binnenkort weer de lucht in kan gaan.

Je kunt meedoen met de crypto airdrop van Smog door de token te kopen, vast te houden en quests te voltooien op Zealy.io. Een andere manier om extra airdrop punten te krijgen (en nog meer SMOG te verdienen) is door de token te staken, in totaal zijn er al meer dan 8,9 miljoen tokens gestaked voor een APY van 42%.

SMOG is te koop via de officiële website (met staking functie) en de gedecentraliseerde exchange Jupiter. Gebruik de Solana variant van Smog om te profiteren van lage transactiekosten en de Ethereum variant om aantrekkelijke staking rewards te verdienen.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post Einde Rechtszaak Ripple vs SEC In April, Voorspelt Crypto Analist appeared first on Bitcoinmagazine.nl.