Einde Dogeverse crypto presale nabij met $15 mln opbrengst – Nu investeren in deze veelbelovende crypto trend?

Vrijdag 24 mei, 2024 – De Dogeverse (DOGEVERSE) presale is bijna afgelopen!  Daarmee is dit het laatste moment eraan deel te nemen want de presale zal eindigen op 3 juni 2024 om 12 ’s middags (Nederlandse tijd) .

Dit is de laatste kans voor investeerders om vroeg in te stappen bij deze unieke multi-chain coin. De $DOGEVERSE meme token heeft al meer dan $15 miljoen opgehaald en laat daarmee zijn grote populariteit zien. Ook benadrukt dit het potentieel van de munt.

De Dogeverse Presale

Momenteel kost een Dogeverse token $0,00031. Velen verwachten dat de prijs explosief zal stijgen nadat de presale is afgelopen en de token gelist wordt op gedecentraliseerde exchanges (DEXs). Zeker gezien het succes van de presale tot nu toe.

Het verhaal achter Dogeverse gaat over een doge die van chain naar chain springt door de cosmos heen en zo de blockchainwereld navigeert. Dit doet hij door gebruikt te maken van Portal Bridge en Wormhole technologie. Technologieën die verbindingen leggen tussen de zes blockchains waar de token actief is: Ethereum, BNBs Smart Chain, Polygon, Solana, Avalanche en Base.

De Populaire Dogeverse

De $15 miljoen die tot nu toe is opgehaald tijdens de presale onderstreept de populariteit van de token. Het benadrukt daarnaast het vertrouwen onder investeerders en het potentieel van de munt.

Het enthousiasme voor Dogeverse is ook op sociale media sterk voelbaar. Hier vinden nu veel discussies over het project plaats bij influencers, investeerders en crypto enthousiastelingen.

Jacob Crypto Bury is een populaire YouTuber en crypto influencer en hij zegt dat Dogeverse zelfs een prijs van $1 zou kunnen halen in de toekomst. Volgens hem “Brengt Dogeverse de hele meme community bij elkaar”.

Sterker nog, veel experts die de crypto sector in de gaten houden zeggen dat Dogeverse Bone ShibaSwap (BONE) en vele andere cryptocurrency’s weleens voorbij kan gaan streven. Om wat context te geven: BONE heeft momenteel een marktkapitalisatie van ongeveer $142 miljoen en werd in de afgelopen 24 uur verhandeld voor rond de $0,61.

Veel van de koplopers onder de meme coins zijn nu gebaseerd op honden. Dit gaat onder andere om Dogecoin, Shiba Inu, Dogwifhat en FLOKI.

En Dogeverse zit nu op een ideale positie om de crypto space te veroveren. Er is sterke steun vanuit de community, er zijn innovatieve features en de belofte van naadloze transacties tussen de verschillende blockchains.

30 Miljard Tokens Gealloceerd Aan Presale

De totale supply van $DOGEVERSE staat vast op 200 miljard tokens waarvan er 30 miljard zijn toegewezen aan de presale. Het succes van de presale laat zien dat het project zeer in trek is bij investeerders. Het laat ook zien dat zij vertrouwen hebben in de toekomst van Dogeverse.

En nu de presale eindigt in negen dagen, is dit de laatste kans om Dogeverse veilig te stellen voordat deze de bredere markt op gaat.

Investeerders kunnen dan meteen voordeel halen uit de gekochte tokens door deze te staken. Ze kunnen dan passief inkomen verdienen tot 53% APY. De distributie van Dogeverse token beloningen zal plaatsvinden met een snelheid van 6,088 Dogeverse per ETH block en zal verspreid over twee jaar volledig uitgekeerd worden. Maar presale staking zal er ook voor zorgen dat investeerders hun tokens langer vasthouden waardoor de munt langer zijn waarde behoud wanneer deze gelist wordt op de exchanges.

Mis de kans niet op Dogeverse voor de laagste prijs te kopen. Neem nu deel aan de presale via de Dogeverse website en wees onderdeel van de multi-chain meme revolutie.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post Einde Dogeverse crypto presale nabij met $15 mln opbrengst – Nu investeren in deze veelbelovende crypto trend? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.